A Note8-ban az iPhone 7 Pluséhoz hasonló kamera lesz

Almás Pletykák   |   2017.04.19 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   2532
19. ápr A Note8-ban az iPhone 7 Pluséhoz hasonló kamera lesz

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung egy vadonatúj kameramodult szerel érkezőben lévő cerkás phabletébe.

A nemrégiben debütált Samsung Galaxy S8 és S8+ világszerte igen jó kritikákat kapott, a legtöbb tesztelő elismerte a két csúcsmobilban rejlő képességeket, azonban szinte mindenki megjegyezte, hogy a tavalyi S7-es generációhoz képest csak minimálisan fejlődőtt a kamera. Érkezőben van azonban a robbanásra hajlamos és emiatt gyorsan visszahívott Galaxy Note7 utódja, melyben már egy teljesen új kamera fog landolni.

A mobil iparági kérdésekben mindig igen jól értesült Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy a nyáron debütáló Note8-ban egy leginkább az Apple iPhone 7 Plusban lévőhöz hasonló duplakamerás megoldás kerül. Emberünk szerint az optikai zoom ezúttal nem 2x-es, hanem 3x-os lesz, és mindkét kamerában fejlett optikai képstabilizátor kap helyet. 

A Note8-cal nagylátószögű módban 13 megapixeles, telephoto módban pedig 12 megapixeles felvételek készíthetők majd. Kuo úgy tudja, hogy a Note8 kamerája simán verni fogja az iPhone 7 Plus hátsó fénylesőjét, és várhatóan egy szinten lesz majd az iPhone 8 kamerájávál. 

Kapcsolódó cikkek:
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek
Jön az iPhone 8: új forradalom kezdődik
Három méretben támadhat az iPhone 8



Kommentek megjelenítése