Javítja a Fortnite akadozását az Epic Games

Alkalmazások - Játékok   |   2018.09.08 - 17:20   |   Írta: Máté Gergő   |   3804
08. szept Javítja a Fortnite akadozását az Epic Games

Sok panasz érkezett a 2017-ben megjelent külső nézetű lövöldözős játék iOS verziójára.

A Fortnite hatalmas népszerűségnek örvend és hatalmas játékostáborral rendelkezik iOS-en is, azonban rengeteg panasz érkezett a játék kiadójához a szaggató, akadozó grafika miatt. Egy a Reddit-en megjelent poszt szerint az Epic Games hamarosan ki fogja javítani a problémát. Az utolsó frissítés óta a Fortnite iOS verziójával játszó játékosok folyamatosan jelentettek grafikai és laggolással kapcsolatos problémákat. Hasonló problémák a Mac és a Windows verziókban is megjelentek, ám ezeket már korábban javították.

Az Epic Games egyik szóvivője a Reddit-en tette közzé a véleményét, miszerint a Fortnite iOS verziója "durva állapotú" és hogy az Epic "a lehető leghamarabb foglalkozik a javítással". Sajnos pontos időt nem tett közzé a javítással kapcsolatban.

"Tudjuk, hogy az iOS verzió grafikai teljesítménye durva állapotú, de szeretnénk tudatni veletek, hogy elhárítottuk a problémákat, és azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb kiadhassuk a javítócsomagot. Tudjuk, hogy mennyire várjátok, hogy elkezdhessétek a High Stakes Challenges-t és a Getaway LTM-et. Azonnal tudatni fogjuk veletek, ha friss híreink lesznek a javítócsomagról".

A Fortnite iOS verzióját márciusban adták ki és hamarosan az egyik legsikeresebb iOS alkalmazássá vált. Az első 90 nap után az applikáció bevétele elérte a 100 millió dollárt iOS-en. A többi platformmal együtt a bevétel átlépte az 1 milliárd dollárt.

A Fortnite ingyenesen letölthető az App Store-ról.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése