Space Pioneer・Tesztlabor

Alkalmazások - Játékok   |   2018.07.16 - 09:44   |   Írta: Ca$h   |   1284
16. júl Space Pioneer・Tesztlabor

Amikor a galaxist meg kell menteni.

Kint őrületesen tombol a nyár, legalább 26 fok van és megállás nélkül esik az eső, mit tehet ilyenkor az egyszeri magyar paraszt aki éppen szabadságon van. Menekül a valóságból és rögtön nekiiramodik, hogy megmentse a galaxist az azt fenyegető, mindenféle söpredéktől.

A Space Pioneer nem veszi komolyan magát. Könnyed stílust képvisel, laza képregényes grafikával, könnyed muzsikával végigkísérve. Nem lesz semmi más dolgunk mint lövöldözni, pihenőidőben meg gyúrni magunkat ezerrel. Egyik bolygóról utazunk a másikra, feladatokat teljesítve meghódítva azokat, a feleadatok természetesen nem igényelnek majd különösebb agymunkát, szedd föl ezt, szabadítsd ki azt, lődd szét amazt, foglald el azt ott minél hamarabb.

Lesznek bolygók ahol csillagokat is tudunk szerezni némi ügyességet bevetve amolyan kihívásokat teljesítve. Ne sérüljünk, hasznájunk felszerelést vagy éppenséggel életünk ne csökkenjen 50% alá stb. A csillagokat megszerezve mehetünk neki a legkomolyabb bossoknak, akik megfelelő gyúrás után sose fognak különösöebb gondot okozni. Náluk sokkal nehezebb lesz a csillagokat megszerezni, amikor például nem szabadna sebződnünk, de az egyik minibossnak az a képessége, hogy mágneses erővel magához ránt, útközben persze belénk eresztve egy sorozatot és ekkor minden igyekezetünk ködve vész. De nem kell aggódni az összes kihívás teljesthető, ez a játék nem az idegeskedésről és stresszről szól.

Sajnos viszont komoly gondot tud okozni a ráköltés nélküli fejlesztés, túlságosan hamar fogunk megkapni túl sok mindent, alaposan át kell gondolnunk mire költjük azt a minimális összeget amit össze tudunk farmolni. Igaz naponta többször is lehetőségünk lesz arra, hogy a pálya végén kapott aranyat videó nézegetésével megduplázzuk, sőt még akár meg is triplázhatjuk, a végén lévő ládát kinyitva még extra ládát is kaphatunk ugyancsak videóval. De még ez sem lesz igazán elég. Hiszen egyrészt ott lesznek a fegyverek, a képességek és a felszerelések is, amiket gyúrni lehet.

Illetve ha mindez nem lenne elég akkor még egy űrbázist is kapunk amin különböző épületeket tudunk felhúzni és persze gyúrni is. Itt már szerencsére kristályokkal fog történni a fejlesztés, amit a bázison tudunk kitermelni, szóval ezzel a résszel egy ideig biztosan nem lesz gondunk. Az elsők között a kristálybányát húzzuk fel illetve a tárolóépületet, ezek után meg a ruha illetve a robotunk fejlesztésével foglalkozzunk.

Mi magunk is fejlődni fogunk, ennek akkor lesz jelentősége amikor elérhetővé válnak a karakterszinthez kötött események „event” ezen belül is a különböző nehézségű hordák. Itt random kihívásokkal fognak nekünk kedveskedni, mindig más fegyó és más képesség fog extra százalékokat kapni, a végén pedig értékes láda vár majd minket tele fejlesztési kártyákkal.

A Space Pioneer egy nagyon kellemes kis játék, igazi csemege a jelenlegi felhozatalban, mindenképpen tegyetek vele egy próbát.

Szerintünk: 7/10

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése