Vista Golf・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.15 - 13:42   |   Írta: Ca$h   |   1622
15. szept Vista Golf・Ismerkedő

Ezekben a borongós ingadozó időkben jól esik egy kis lazítás.

Ha erre van szükséged, akkor a Vista Golfot imádni fogod. Ritka az olyan játék (szerencsére azért volt már dolgom pár ilyennel) amire nem jellemző a folytonos versengés és a nyerésre való ösztönzés, hanem valóban azért készült, hogy a kedves júzer kicsit kikapcsolódjon.

A Vista Golf izzig-vérig ilyen játék, ez rögtön érződni fog a kellemes minimál designos pasztellszínes menün, ahogyan a kellemes alatta szóló zen muzsikán is, arról nem is beszélve, hogy a master volume kb. 60%-on áll alapból. Nem arra készült hogy hangos legyen, ki akar kapcsolni.

Ugyanez jellemző az irányításra is, nem vitték tulzásba a dolgot, nem bonyolították halálra az egészet, a golflabda körül lesz egy fehér karika, ha ezen belül érintjük meg a képernyőt, irányt és erőt adhatunk a labdának, ha pedig ezen kívül akkor a képernyőt forgathatjuk kedvünkre. Kettő típusú játék közül választhatunk; az egyikben végigjátszva egy 18 lukas meccset nehezedni fog a játék, pontosabban fogalmazva megjelennek a nehezebb fokozatok is. Illetve azt is megtehetjük, hogy a végtelen módot választva addig játszunk a játékkal ameddig csak akarunk, nyilván egyik pálya jön a másik után az idők végezetéig.

A Vista Golf egy nagyon kellemesre sikeredett kis sportjáték, mindenféle versengés és kellemetlenkedő kihívások, gyűjtögetés nélkül. Hetente csinálnak rá új pályákat, az egyetlen üzleti fogás a címben, hogy ha vissza akarunk lépni egy ütéstől akkor meg kell nézni hozzá egy ingyen reklámot, nincsen semmi erőszak. Must have anyag!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése