Asphalt: Streetstorm Racing・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.11 - 18:57   |   Írta: Ca$h   |   1264
11. szept Asphalt: Streetstorm Racing・Ismerkedő

A nagysikerű Asphalt sorozat visszatért.

Pontosabban fogalmazva a Gameloft jól működő pénztemető nagyipari gépezete futószalagon kitermelte a legújabb részt, valójában még ki sem hült telefonunkból az előző rész és a beleölt pénzünk sokasága de már itt van az új rész.

Aki találkozott már Gameloft játékkal az tudja, hogy ezelnek csak három jellemző tulajdonsága van, az elképesztő grafika, az hihetetlenül addiktív játékmenet és természetesen az agresszív PayToWin stratégia. Például a Dungeon Hunter negyedik részével nyomulva pár óra után azon vesszük észre magunkat, hogy a fegyverünk nem fog, ha veszünk egyet valódi pénzért gyakorlatilag további 2-3 órát vásárolunk magunknak, egészen addig amíg az se fog érni már semmit.

Sajnálatos módon ez mindegyik sorozatukra jellemző, éppen ezért igyekszem távolról elkerülni a játékaikat. Ennek köszönhető tulajdonképpen, hogy az Asphalt sorozat egészen pontosan korábbi tizenhárom részének egyikével sem sikerült játszanom. De most belevetettem magam a sztoriba, elmerültem a sötét oldal édes kísértésében. Mondanom sem kell, hogy a sejtésem beigazolódott.

A játék döbbenetesen gyönyörű, izgalmas, látványos, pörgős, magával ragadó, igaz ez a gyorsulási versenyzés így egy év alatt harmadjára már egy kicsikét uncsi, de azért tettem vele egy rövid órácska erejéig egy próbát. Mit is mondhatnék? Fantasztikus élmény volt, de ennyi pont elég is volt belőle, hiszen csupán ennyi idő is elég volt arra, hogy kb. négy fejlesztést futassak egyszerre és persze mindegyiket elkészíthetem akár azonnal is, ha van elég gyémántom. Öt dollárért 300-at árulnak, ami kb. egy kocsi teljes kigyúrására elég. De persze pár órával később már azon kapjuk magunkat, hogy a kocsinkat még egy csöves szakadt Wartburg is legyorsulja (persze nem, csak túlzok). Rengeteg tunningolási lehetőség, fantasztikus látvány, versenyzés, őrület, sok-sok pénzkidobás az ablakon, ezek a legfőbb jellemzői ennek a játéknak is, ha el vagy eresztve anyagilag és nem okoz gondot olyan 100 dollárt elverni rá havonta bátran vágjál bele, sok sikerélményed és örömöd lesz benne, ha nem akkor inkább tedd félre és akkor már csak 1000 dollár kell az iPhone X-hez.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése