Siege: Titan Wars・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.04 - 18:30   |   Írta: Ca$h   |   1404
04. szept Siege: Titan Wars・Ismerkedő

Clash Royale után szabadon.

Igaz már a Clash Royale se volt éppenséggel valami eredeti ötlet, de tény hogy a megvalósítás olyan szinten jól sikerült amit még a mai napig se nagyon sikerült senkinek überelni. Nem csoda hát, hogy gombamód jön egyik cím a másik után, hátha meg sikerül tőrni a jeget és letaszítani a trónról a nagy elődöt.

A Clash Royale mesterien ötvözi a kártyajátékok összetettségét és többrétegű stratégiázását a valós idejü látványos csatákkal. A Siege Titan Wars pontosan ezt a receptet igyekszik követni, megspékelve némi újdonsággal és fűszeres pikantériával. Itt is lesznek lények, varázslatok viszont itt lesz olyan ami a CR-ben nincsen, mégpedig Titánok. A titánok olyan hatalmas méretű és erejű lények, amik egyedül képesek akár egész seregeket elpuszítani.

Éppen ennek köszönhető, hogy az egész straégiánkat rájuk kell alapoznunk, rendkívül fontos, hogy ki mikor jön ki velük, képesek vagyunk-e támogatni őket földi egységekkel esetlegesen egy másik titánnal és elég szerencsések vagyunk-e ahhoz, hogy az ellenfelünk ne söpörje el egész seregünket valami bosszantó és túlságosan erős varázslattal. Itt térhetnék rá a játék legnagyobb gyengeségére, ami a lapok egyenlőtlenségének köszönhető, a játékon nagyon sokat kéne még csiszolni ahhoz, hogy a balansz megfelelő legyen. Tekintettel arra, hogy ezt még a CR-ben sem sikerült elérni, ne legyünk hamariak.

Itt is lesznek bőven lapok amiket fejleszteni lehet, négy ládahely amiknek a nyitásáért súlyos órákat kell várnunk és természetesen lesz fizetős tartalom és időgyorsítás a megvásárolt gemekért. A Siege frissítő hatással lehet azokra a játékosokra akik kissé belefásultak a CR világába, aki meg most találkozik ezzel a stílussal először annak vége lesz mint a botnak. Vigyázat, függőségveszély!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése