Dobu: Furry Fighters・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.01 - 16:56   |   Írta: Ca$h   |   1355
01. szept Dobu: Furry Fighters・Ismerkedő

Space Invaders kicsit másképp.

Péntek van, szeptember, iskolakezdés (van itt olyan akit ez még érint?) és dög meleg, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom. Szeretnék már fázni, felöltözni stb. de itt most nem ez a lényeg, ha esetlegesen nem tudnád mi az amire most szükséged, van akkor segítek egy kicsit; természetesen ninjamackókra óje!

A Mojo Forest legújabb játéka kissé beteg, kissé egyszerű, de annyira nagyon de nagyon addiktív, hogy pár nap után elvonóra lesz szükséged, ezt garantálom. A Dobu Furry Fightersben annyi dolgunk lesz csupán, hogy a képernyő alján lévő három mackóval lecsapkodjunk mindenkit, aki felülről támadásba lendült ellenünk és persze ezzel együtt az erdő ellen is.

Ismerős a sztori? Jó persze itt nincsen sztori csak kihívás abból nem is kevés, ugyanis a készítők rájöttek arra, hogyan lehet az emberi agy motorikus ösztöneit kijátszani. A mackóknak ugyanis három különböző színe van és mindegyik csak azt a támadót tudja lecsapkodni akinek a színe megegyezik vele. Tehát a felállás a következő, alul három mackó az ellenfelek pedig vészes sebességgel haladva lefelé ugyancsak hármas sorokban támadnak ránk. A színük teljesen random, a sorrend meg természetesen sose az aminek lennie kéne. Abban az esetben ha a lények elérnek minket a játék véget ér.

Természetesen itt is lesznek érmék, amiket gyűjtögetni lehet, amiket meg lehet vásárolni, amikért viccesebbnél viccesebb mackókat szerezhetünk magunknak, illetve vásárláskor szintet is lépünk amivel egyre magasabbra nő annak az esélye, hogy mackóink újraélednek egy esetleges kudarc esetén. A Dobu egy fantasztikus játék, nem mondanám látványosnak, van hangzatosnak, de vicces, addiktív és nagyon szórakoztató, próbáljátok ki bátran!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése