Oil Hunt 2・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.08.29 - 18:29   |   Írta: Ca$h   |   1504
29. aug Oil Hunt 2・Ismerkedő

Olajfúrás … egy kicsit másképp.

Bevallom nem volt sose szerencsém az Oil Hunt első részéhez, de megismerve a folytatást úgy érzem nem vesztettem túl sokat. Persze nem kell itt rögtön a legrosszabbra gondolni, éppen ezért tettem vele egy próbát.

Az Oil Huntban egy meghatározhatatlan fajba tartozó lénnyel vagyunk, leginkább úgy néz ki mint egy hatalmas paca aminek az egész teste egy álkapocs, szóval akkor el is neveztem Blobnak. Blob mindennél jobban vágyik már egy szülinapi partyra, amihez – engem ne kérdezzetek mi miatt – hatalmas mennyiségű olajra van szüksége. Minél több az olaj, annál több haver tér be hozzánk – ha még sör vagy bor lenne megérteném, de így?!?

Főhősünk nem is rest cselekedni, elindul hát, hogy megszerezze a megfelelő mennyiségű fekete nedűt. Az első pályák nevetségesen egyszerűek lesznek, megtanítják nekünk, hogy a teleszkópos minden felületet átszakító szívópálcánkkal bármilyen mélyen lévő olajat a felszínre „varázsolhatunk”. Ehhez nem kell mást tenni, mint eltalálni a megfelelő mélységet belevágni botunkat a földbe és már indul is az oljaszökőkút. Ekkor már csak el kéne kapni valahogy a sok-sok olajat, szóval Blob úgy dönt, hogy ezt a legegyszerűbben úgy teheti meg ha a saját szájával gyűjti össze mind. 

Ha megvan az adott pályán a 100%-os mennyiség visszaköpünk mindent egy léghajóba és már indulhat is a party. Természetesen a pályák nagyon komolyan és gyors ütemben fognak nehezedni, szóval senki se higyje azt, hogy ez a játék könnyű. Ha kudarcot vallunk akkor három lehetőség közül választhatunk, az első a restart, a második egy videó megtekintése, a harmadik pedig a valódi pénzért vásárolható „coin”-ok amikből természetesen sok pénzért nagyon keveset tudunk majd vásárolni. A játék megér egy misét, próbáljátok ki!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése