SUP・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.08.25 - 10:13   |   Írta: Ca$h   |   1695
25. aug SUP・Ismerkedő

Végre péntek és a sors kegyes ma hozzánk!

Derült égből Polly vagy éppenséggel villámként kapott el a felismerés, amikor lejátszottam a SUP első training mérkőzését. Olyan ez mint a szerelem, az ember egy bizonyos idő után rögtön érzi ha egy játék más mint a többi. Hölgyeim és uraim mi a helyzet? Vagy mondjam inkább azt hogy SUP?

A SUP egy autóversenyzős játék, szerencsére nem az a bonyolult, összetett, szétstresszelős fajta, hiszen ahogyan azt már a mobiljátékoknál megszokhattuk, mind a játékmenet mind az irányítás a végletekig le van egyszerűsítve. De azt már tudjuk, hogy az egyszerűségnek nem kell feltétlenül a minőség rovására menni. A SUP-ban annyi lesz a dolgunk csupán, hogy a két sávos versenypályán a sávokat váltogatva, időnként a levegőben ugratva, majd látványos trükköket alkalmazva, a nitroval játszadozva megnyerjük a mérkőzést.

Az egész játékban a nitrohasználaton lesz a hangsúly, mert azt már a Halálos Iramban is megtanulhattuk, hogy legyen bármilyen szakadék szar a verda, ha nitro van minden van. Itt is ez lesz a helyzet, a gyorsítósávunk három egységre lesz felosztva, érdemes kivárni amíg a hármast elérjük, ugyanis ha ezt bekapcsoljuk és valaki éppen előttünk szerencsétlenkedik, akkor azt bizony fel fogjuk öklelni és jobb esetben még a pályáról is le fog zuhanni. Egy ilyen mozdulattal akár a meccset is megnyerhetjük, fontos hogy sose bízzuk el magunkat, hiszen pillanatok alatt mögöttünk tud lenni bárki és ugyanezt teheti velünk, ha nem vagyunk okosak és szemfülesek.

A játékban számtalan jobbnál jobb verdával fogunk találkozni, ezeknek több elérhető skinje is lesz, illetve a kocsikhoz tartozik egy marha nagy egyéniség sofőr is, aki minden nyert meccs után csinál valami látványos, néha vicces, néha nevetséges kivégzőmozdulatot, ezzel is adva egyfajta egyediséget és erőt a játéknak. Természetesen lesznek ládák, lesznek ingyen reklámok, a kocsikat lehet fejleszteni, illetve evolúciós ugrásokkal még erősebbé tenni, lesz fizetős tartalom is rendesen, sajnos a „pay to win” itt is erősen jelentkezni fog ha magasabb ligába kerülünk. Viszont ez egy olyan játék amire esetlegesen akár költeni is érdemes, tegyetek vele egy próbát!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése