Yeah Bunny・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.26 - 18:11   |   Írta: Ca$h   |   1192
26. júl Yeah Bunny・Ismerkedő

Super Bunny Brothers?

Beugrik erről valami? Ha esetlegesen nem akkor segítek egy kicsit; Mario? Igen igen már dereng valami ugye? A Yeah Bunny egy Super Mario Brothers klón abból is a piszkosul rosszul sikerült, pofátlanul idegesítő fajta.

Kezdjük rögtön azzal, hogy a kedves kis aranyos világot és pixeles grafikát szinte egy az egybne át sikerült venni, valahol még tetszett is, hiszen ez a plüsnyuszi feeling valljuk be jól ál egy ugrálós platform játéknak. Ami viszont a játékmechanikát és élményt illeti az összképp katasztrófális.

Már a Super Mario Runban is rendkívül frusztráló és idegesítő dolog volt, hogy emberünk magától fut mint az őrült és persze csak egy irányba, mindenféle trükközésnek köszönhetően el lehetett érni, hogy Mario megforduljon de akkor is csak egy rövid időre. Nyuszikánk ennél azért sokkal következetesebben mozog, ha falnak ütközik akkor rögtön megforul és a másik falig fog futni, ezt kihasználva a Mariós frusztráció eltűnni látszott, egészen addig amíg maga a pályák el nem kezdenek nehezedni egy kicsit. 

Már rögtön a negyedik ötödik pályán olyan idegesek leszünk a tehetetlen fordulgatástól, hogy az ember alig bírja ki hogy falhoz ne vágja telefonját. Jómagam azért szeretek játszani hogy kikapcsolódjak, ennél a játéknál pont az ellenkezője történt. Ismerjük be, az első benyomásom katasztrófális lett róla, csak egy koppintás, van amit jól van amit nagyon nem jól, de az összkép amit mutat egy silány, elkapkodott, pénzéhes koncepció, ami nem fog bejönni a készítőknek mert az emberek 99.9%-a ragedelete-elni fogja az első fél óra után … kár érte, ígéretes darab lehetett volna. 

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése