Build a Bridge・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.10 - 16:22   |   Írta: Ca$h   |   1681
10. júl Build a Bridge・Ismerkedő

Ha azt hitted esetleg, hogy hídat építeni könnyű dolog.

Nem tudom hogy van-e ilyen ember a Földön, ha véletlenül igen, akkor neki most nagyot fog döbbenni az arca. Pedig a Build a Bridge csak egy végtelenül egyszerű árkád játék, igaz megdöbbentően élethű fizikával lekódolva.

Ahhoz képest viszont, hogy milyen egyszerű és jópofa kis játék, olyan komoly agytornát igényel egy-egy feladvány megoldása, hogy majd csak nézni fogunk mint borjú az új hídra. Eleinte ugye majd csak fával tudunk dolgozni, illetve ott lesz maga a beton út, ami nélkül autónk el se tud jutni A pontból a B pontba. A pálya elején lévő kis rajz némi segítséget tud nyújtani a megoldásban, illetve ahogy elkezdődik a feladvány látni fogjuk azokat a stratégiailag fontos pontokat ahova biztosan építenünk kell majd valamit.

Alapvető szabályok, hogy háromszögletű alakzatban építkezve érhetjük el a legjobb stabilitást, viszont sajnos az elemeknek megvan határozva a maximális hossza illetve a meglévő anyagi keretünk a hídra is igencsak véges lesz. Pontozást a végén arra fogjuk kapni természetesen, hogy mennyi pénzből sikerült összeheggeszteni a sztorit. Ha úgy érezzük végeztünk a remekművünkkel, elindíthatjuk az autót aztán majd kiderül mennyire voltunk ászok.

Mint a legtöbb ilyen játékban itt is lehetőségünk lesz segítséget kérni, amiért sajnos keményen perkálni kell. Az erre félretett kis pénzünket nagyon hamar fel fogjuk élni, ha ebből többre van szükségünk akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni. Ellentétben a többi játékkal itt bizony tényleg nagyon nagy szükség van a segíytségre, mert kb. a 8-10 pálya körül úgy el fogunk akadni mint a bot – persze az is lehet csak nekem nem volt építész vénám soha. A Build a Bridge egy nagyon érdekes és értékes kis cucc, annyi bajom volt csak vele, hogy ráköltés nélkül szinte lehetetlennek tűnt a továbbjutás, nekem legalábbis!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése