NotNot・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.18 - 18:15   |   Írta: Ca$h   |   1751
18. jún NotNot・Ismerkedő

Amikor a dupla nem igent jelent …

A NotNot egy igazi agytorna, próbára teszi az ember idegeit, ahogyan a koncentrációs képességedet is. Persze nem árt ha az angolt zsigerből tolod, hiszen mégiscsak idegen nyelven lesznek az instrukciók. Ha kellően felcsigáztalak kedves olvasó maradj velem pár perc erejéig.

A NotNot egy ügyességi de sokkal inkább reflexjáték. Adott lesz egy hatalmas kocka aminek a tetején egy emberke áll, ennek az emberkének arra kell futnia amilyen irány éppen a kockán olvasható. Ez elinte ugye nem lesz nehéz hiszen csak négy irány az ami adott, a fel, a le, a balra és a jobbra. De idővel a dolgok elkezdenek nagyon durván nehezedni.

Kezdjük rögtön azzal, amikor az irányokba bekerül a „Not” szó, ami ugye az jelenti, hogy ne abba az irányba menjünk amit leírtak, ez természetesen azt jelenti, hogy a másik három irány továbbra is elérhető maradt. De amikor a szöveg már „NotNot” lesz, az bizony már azt jelenti, hogy mégiscsak abba az irányba kell menni, tehát a NotNot Left az a balrát jelenti és így tovább. Persze ezt tovább fogják fokozni, olyanokkal mint NotNotNot irány vagy a ne csinálj semmit de a legjobb a NotNotNot Nothing … mit is jelent ez pontosan? De ne lőjük le előre a poénokat, mert lesz belőlük bőven.

Főleg hogy mindezt időre kell csinálni, eleinte se lesz túl sok az irányokon rágódni, de ahogy haladunk előre ez egyre csak kevesebb lesz. Sajnos a játékot igencsak gyakran meg fogják szakítani reklámnézegetéssel, ugyanis az életeink száma rohamosan csökken, amit leggyorsabban ugyancsak videókkal lehet visszatölteni. A NotNot egy nagyon érdekes kis játék, el lehet vele lenni, kár hogy teljesen tönkrevágják az élményt az ingyen reklámokkal, az már csak rajtad múlik, hogy megér-e neked 0.99-et ennek a megszüntetése. Igen? Nem? Vagy nemnem?

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése