Monsu 2・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.12 - 18:33   |   Írta: Ca$h   |   1518
12. jún Monsu 2・Ismerkedő

Rayman után szabadon.

A Monsu első részének hardcore rajongói – vannak ilyenek? – most bizonyára felszisszentek, mégis hogy képzelem, hogy eme remekművet egy olyan címhez hasonlítom mint a Rayman. Pedig valójában ez a legnagyobb elismerés amit ebben a stílusban egy játék csak kaphat.

Tekintettel arra, hogy a Rayman minden indők legjobb – igen, szerintem a Mariónál is jobb, persze erről hosszasan lehetne vitázni – ügyességi platfromere. Nekem legalábbis ő jutott eszembe, a nagy múlttal rendelkező már-már legenda. A Monsu első részét igaz nem ismerem, de a második rögtön belopta magát a szívembe. Monsu egy zöld, nagydarab szörnyeteg, aki morcos képet vágva csak megy előre és semmi nem állíthatja meg, képes ugrani, képes duplát ugrani, átmegy a falon, átmegy mindenen, csak egy tüske vagy egy alapos pofon képes megálljt parancsolni neki, de legyen áldott az „ingyen” reklámok istene, ugyanis egyet megtekintve már mehetünk is tovább.

A Monsu 2-ben találkozni fogunk speckó kártyákkal, amik erősebbé tesznek minket, ezeknek összesen három típusa lesz; a fegyverek, a kísérő állatok – akiket egyébként meg is lehet lovagolni – végül pedig különféle varázstárgyak amik lehetnek képességek – például dash előre a levegőben – vagy éppenséggel egy tündér kísérete aki minden felszed helyettünk és néha még lőni is képes, ha éppen olyan kedve van. Ezek a kártyák kulcsfontosságúak lesznek a későbbiek során, szerencsére ha többet dobna a gép esetlegesen valamelyikből akkor szintet is tudunk velük lépni. 

A Monsu 2-ben lehetőségünk lesz arra is, hogy más játékosok online hátrahagyott Boss Fightos rekordját megdöntve, magasabbra tornásszuk magunkat az „Aréna” ranglétráján. Ezzel jobb és erősebb lootra szert téve. A Monsu 2 egy nagyon kellemes kis Rayman klón, nem nélkülözve a kötelező humort és természetesen a bosszantó F2P modelt sem. De szerencsére simán játszható ráköltés nélkül is, csak legyen elég törelmünk vagy fenekünk végigülni a sok-sok reklámot. Kipróbálása erősen javallot!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése