Drop Not!・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.06 - 18:34   |   Írta: Ca$h   |   1972
06. jún Drop Not!・Ismerkedő

Esni vagy nem esni, ez itt a kérdés!

Az Oddrok Oy legújabb játéka (igen, van még egy másik is) igencsak meglepett engem egy ilyen kellemesre sikeredett hosszú hétvége után. Nem számítottam semmi extrára ehhez képest egy meglepően színvonalas és jópofa, éppenséggel letehetetlen kis cuccal hozott össze a játéklista istene!

A Drop Notban mindenféle ultracuki kis kockaállatkát kell irányítanunk, igaz valójában ezt nem nevezném annak, hiszen tulajdonképpen csak felváltva leszünk képesek egyszer jobbra egyszer pedig lefelé fordulni miközben az állatunk egyre gyorsabban gördül lefelé a pályán. Érdemes megjegyezni a ritmikus sorrendet, különben hamar csúfos véget fog érni a karrierünk.

A játékmenet nonstop, nincsen megállás, egészen addig amíg bele nem zavarodunk az eleinte kissé furcsa irányításba és hibázunk egy jó nagyot. Minden pálya végén checkpointtal fogunk találkozni, amit a legközelebbi hibázás után meg is vehetünk némi kulcs fejében. Kulcsot random kapunk illetve akkor ha ingyen videókat nézegetünk. Nyilván egy idő után a CP-k már olyan sokba fognak kerülni, hogy ráköltés nélkül szinte lehetetlen megvásárolni őket, de valamiből a készítőknek is meg kell élni ugye.

A Drop Notban több tucatnyi pálya, kihívás, csapda és egyéb furmányosságok fognak várni minket illetve természetesen számtalan viccesebbnél viccesebb állatka. A játék könnyedén beszívja a kicsiket és a nagyokat is, nehéz abbahagyni, bájos grafikája játékmenete és muzsikája miatt erőteljesen must have az anyag, ki ne hagyjátok!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése