Smurfs: Bubble Story・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.02 - 18:09   |   Írta: Ca$h   |   2675
02. jún Smurfs: Bubble Story・Ismerkedő

A következő cikkünket csak 6 éven aluliaknak ajánljuk!

Kisgyermekes apukaként nagyon jól tudom milyen nehéz manapság bekapcsolni egy televíziót, vagy éppenséggel kezünkbe venni egy tabletet, telefont anélkül hogy valami szeméttel találkoznánk, ami esetlegesen maradandó sérülést okoz pici gyermekünknek.

Szerencsére vannak még olyan játékok mint amilyen a Smurfs Bubble Story is, ami nélkülöz mindenféle erőszakot, pornográfiát, mindent ami rosszat tenne a piciknek. Ezzel szemben viszont sajnos nem tud olyan sokat felmutatni a stíluson belül, ami miatt jobb lehetne mint mondjuk egy Angry Birds Pop. 

Igen igen … már megint egy buborékpukkantó játékkal lesz dolgunk, a különbség a többi gémhez képest csupán annyi lesz, hogy ezúttal a rókabőr - amit felhúztak a biztos receptre - Hupikék színű lesz. Mindemellett egyébként egy tisztességes iparosmunkáról beszélünk, aminek a célcsoportja egyértelműen a kicsik között keresendő, valószínűleg elindult a jövő kockagenerációjának a kiképzése, nehogy véletlenül képesek legyünk esetlegesen fél percet létezni a mobilunk nélkül.

A Smurfs Bubble Story-ról nem sok újdonságot lehet elmesélni, aki játszott már hasonló címekkel tudni fog róla mindent. Viszont ha nemrég adtunk a kicsinyünk kezébe először tabletet vagy okostelefont, akkor biztosak lehetünk benne, hogy többé el se fogja engedni azt. Mindenki csak saját felelősségére mutathatja meg gyermekének, ne mondjátok hogy én ajánlottam, mert nem vállalok felelősséget érte!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése