Eggggg・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.22 - 18:02   |   Írta: Ca$h   |   1437
22. máj Eggggg・Ismerkedő

Vigyázat! A következő játékot csak erős gyomrosoknak ajánljuk!

És valóban. Amikor először megláttam ezt a játékot úgy éreztem hatalmas nagy poén és jópofa lesz róla majd írni nektek. Aztán ahogy haladtam előre a „történetben” azt vettem észre magamon, hogy nem valami jó érzés, sőt … egyre kellemetlenebb tolni vele, az a legjobb ha inkább bele se gondolunk mi történik körülöttünk.

Hogy miért? Konkrétan a főszereplő srác otthonról elszökve – kiugrik az ablakon - belezuhan egy hatalmas tojásba – megjegyezném, hogy az elmebeteg készítők valszeg túllőtték a napi LSD adagot amikor ezt kitalálták – amiből nagy nehezen kikecmeregve, jó nagy adagot benyelve természetesen azon kapja magát hogy szó szerint kihányja a belét.

Az egész játákot végighányva fogunk közlekedni, a pálya egyik végéből a másikba, szerencsére hányásunk sugara olyan erős hogy még pár méternyire meg is fogunk emelkedni tőle. Mondanom sem kell mik fognak várni ránk a későbbiekben, ha ez egy játék alapja a többit már nem nehéz kitalálni. Jump&Run, Trial&Error, Vomit&Puke, röviden ezek a stílusjegyek jellemzőek rá.

Egyébként ha nem vennénk alapul az elmebeteg alapötletet akkor egy egész kellemes kis platformerrel lenne dolgunk, szóval aki az első fél óra alatt nem hányja össze magát az bizonyára remekül fog szórakozni vele. Tegyetek vele egy próbát, ne hányjátok félre a cuccot, megéri adni neki egy esélyt!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése