Egy euróért fizethetünk elő az Apple Music népszerű vetélytársára!

Alkalmazások - Játékok   |   2018.05.22 - 17:50   |   Írta: SzavaRicsi   |   3895
22. máj Egy euróért fizethetünk elő az Apple Music népszerű vetélytársára!

Mást is kipróbálnál? Még mindig él a népszerű zenei streaming alkalmazás kedvező ajánlata!

Továbbra is csupán egy eurót, azaz 320 forintot kell fizetniük az újonnan regisztrált Spotify prémium előfizetőknek. A svéd zenei streaming szolgáltató ezzel a kecsegtető ajánlattal happolja el a felhasználókat az olyan konkurensektől, mint az Apple Music.

Nem mintha a Spotify csak az árára lehetne büszke. Az alkalmazás 30 millió feletti zenegyűjteménye és az olyan extra funkciók, mint az edzés mód különleges zenehallgatási élményt kínál a felhasználóknak.

Az egyszerű kezelésnek hála nem veszünk el a Sporify-ban, a közösségi funkcióknak köszönhetően pedig egyszerűen megoszthatjuk a kedvenc zenéinket, albumainkat az ismerőseinkkel. Hangzásban nem sok különbség van a titánok között, de sokak a svéd szolgáltatás minőségére esküsznek inkább.

A kedvezményes első három hónap után is csak 5 eurót, azaz 1590 forintot gombolnak le a prémiumért, ami szintén kedvező egy ilyen versenyképes szolgáltatásért. Ha más nem, akkor pedig legalább az első három hónapra érdemes lehet váltani azoknak, akik egyébként már egy másik szolgáltatásért fizetnek teljes árat havonta.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése