Shape Fix・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.25 - 18:13   |   Írta: Ca$h   |   3731
25. szept Shape Fix・Ismerkedő

Nem árt ha valamit már rögtön az elején lefixálunk …

Hogy mit is? Az hamarosan kiderül, maradjatok velünk. A Shape Fixről nem lehet igazából olyan sok mindent bemutatni, alapjában véve egy nagy mértékben ügyességi, kisebben pedig logikai játékról van szó, de valójában minden csak az időzítésről szól.

A Shape Fix alapkoncepciója hogy van egy kisebb alagzat, ami körülvesz egy nagyobb, de valamelyik mindig mozgásban van, nekünk azt a pillanatot kell etalálni (képernyő megtapizása) amikor a kettő tökéletesen szimetrikusan fedi egymást, ilyenkor kisebb „belenő” a nagyobba és ha ügyesek voltunk megakpjuk a „Perfect Fitet”.

A kihívás módban mindig adott lesz pár alakzat, annyi csillagot fogunk kapni a végén ahány tökéletes passzolást elértünk. Minimális szinten van a játékban pár szögnyi tolerancia, tovább enged minket, de csillag nélkül, ha nagyon elrontanánk a dolgot akkor meg kezdődik minden elölről.

A kihívás módon kívül van arra is lehetőségünk hogy a végtelenségig próbára tegyük magunkat, de egy hiba esetén elölről kezdődik minden. Illetve akár a facebook barátok ellen is próbára tehetjük magunkat. A játékot természetesen folyamatos reklámokkal fogják megszakítani, amit 0.99-es áron persze kivásárolhatunk. A Shape Fix nem egy nagy eresztés de talán lesznek olyanok akik megelelik benne a lelki békét ezekben a duplafrontos nehéz kora őszi estékben.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése