The Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.09.22 - 11:42   |   Írta: Ca$h   |   2659
22. szept The Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim・Ismerkedő

Végre Péntek és mi egy igazi csemegével jelentkezünk!

Mennyire vagy hardcore gamer azon belül is szerepjátékos? Ha azt mondom neked hogy Elder Scrolls esetlegesen Skyrim, akkor kezdesz valami bizsergést érezni ágyék tájékon? Ha nem akkor mondjuk a Harthstone-t szereted, vagy MAGIC-et? Egyik sem? Sebaj, attól még maradj velünk!

Az Elder Scrolls Legends egy ultraminőségi kártyajáték, az első pixeltől az utolsóig mesteri alkotás, igaz nem valami eredeti sem a játékmenet, sem pedig a megjelenítés, de oly sok elrontott próbálkozás után nagyon frissítőleg hat az emberi pszichére, amikor végre egy igazán minőségi klónnal találkozik. Az eddigiekhez képest egyébként csak annyi újítás van a játékmenetben, hogy ezúttal egyszerre kettő fronton történhet a csatározás (bal és jobb oldal), szóval ezúttal már nem árt mindkettő irányba odafigyelni.

Nem hiszem, hogy bárkinek is be kéne mutatni az ilyen típusú játékokat, ha esetlegesen mégis szükségetek lenne rá, akkor szerencsére a játékban rendkívül logikusan felépített tanító móddal fogtok találkozni, sőt igazából maga a kampány is egy jó hosszúra sikeredett lecke azoknak, akik nem igazán ismerik ezt a stílust. A pályák között látványos átvezető animációkkal végigkísért izgalmas történetet nézhetünk végig, érdemes végigmenni rajta.

A látvány és a muzsika magáért beszélnek, az egész játék gyönyörűen, logikusan, könnyen értelmezhetően van felépítve, nincsenek felesleges körök, csak az élvezeten van a hangsúly. Elképesztő mennyiségű kártyával fogunk találkozni, amiket meg lehet nyerni ugye, esetlegesen pénzért vásárolhatunk is pakkokat, de ehhez először ki kell játszanunk a kampányt. Az Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim egy fantasztikus játék, frissítőleg ha a játékpiacra, must have anyag mindenkinek.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése