Blocky Pirates・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.08.23 - 12:02   |   Írta: Ca$h   |   1320
23. aug Blocky Pirates・Ismerkedő

A végtelennek tűnő Blocky sorozat új mérföldkőhöz érkezett.

Gondolom senkinek sem kell bemutatni, a Bull Fat igencsak termékenynek nevezhető munkásságát, az eleinte sportjátékokkal jelentkező Blocky sorozat végre valahára egy picit más vizekre evezett. Sőt ezúttal ez szó szerint meg is történt, hiszen legújabb játékukban kalózokkal lehetünk.

Mi az a három dolog ami a kalózokra a legjellemzőbb? Csibészség, hajó és persze a kincskeresés, illetve persze ha nem találnak akkor elveszik másoktól, de itt szerencsére nem ez lesz a középpontban. A Blocky Piratesben kettő típusú játékmenet fogja egymást váltogatni, első körben kalózunkkal a pályán ugrálva, mindenféle akadályt és szörnyeteget kikerülve, célunk minél több kincs összeszedése lesz, illetve a pálya végén abban reménykedni, hogy a ládában lesz majd egy szelet a kincses térképből.

Ha megvan minden egyes darab, akkor jöhet a bónusz pálya, amikor is villámgyors hajónkkal a tengeren száguldva szedegetjük a kincseket, továbbra is mindenféle akadályt és szörnyeteget kikerülve, csak ezúttal nem ugrálni, hanem hasítani fogunk a habokon. Abban az esetben ha kimúlnánk, kezdődik persze minden elölről, szerencsére viszont a pályákat teljesen random készíti el nekünk a játék ezzel folyamatosan fenntartva a frissesség illuzióját.

Megtehetjük, hogy az összeszedett aranyokat ingyen reklámok nézegetésével megduplázzuk, a kincsekből pedig számtalan kalóz illetve hajó közül lehet válogatni, de a legmenőbbek természetesen valódi pénzbe fognak kerülni. Kipróbálása ajánlott, sokat várni tőle nem érdemes.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése