Crazy Taxi: Gazillionaire・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.08.07 - 18:56   |   Írta: Ca$h   |   1339
07. aug Crazy Taxi: Gazillionaire・Ismerkedő

Crazy Taxi, Atyaég, emlékszik még erre valaki?

Mert bizony ez még a játéktermes hősidőkben a ’90-es évek végefelé jött be, amolyan félig beülős, leginkább csak támaszkodós automata volt, amiben egy őrült taxist személyesíthettünk meg, volt egy kormány volt egy szekvenciális váltó és őrületes tempóban, fantasztikus hangulatban végigkísérve szedhettük fel és vihettük el a célba utasainkat.

Fantasztikus játék volt, egyedüli gond csak a folyamatosan csökkenő idő volt ami miatt nem kevés pénzt kellett rádobni, ha folytatni akartuk az őröletet. Rajzfilmes grafika, indipop muzsika, frenetikus hangulat jellemezte a játékot. Aki szerette az most biztosan nagyon meg fog örülni, hiszen ha ez nem is az eredeti játék átültetése – megjegyezném szerencsére ez is elkészült kicsivel korábban – de a hangulatot meg sikerült tartani.

A Gazillionaire-ben a taxitársaság menedzserével lehetünk, aki eleinte csak egy taxissal indítja el a bizniszt majd hamarosan gombamód fognak jönni a vagányabbnál vaghányabb sofőrök, akinek köszönhetően egyre több utast tudunk felszedni és persze a pénz is sokkal gyorsabban folyik be. A játék egyébként kalsszikusan a telefonon elhíresült klicker, ahol a folyamatos fejlesztgetéseken és az utasok minél gyorsabb felvételén van a hangsúly.

Időnként látni fogunk kaszkadőr mutatványra lehetőségeket illetve ötszörös szorzót ha azt szeretnénk hogy gyorsabban follyon be a pénz, lesznek bónusz léghajók és helikopterek melyek gyakran ingyen videók megnézegetésével komoly pénzjutalommal kecsegtetnek. Nagyon addiktív a játék, nem kicsit lehet rápattanni és persze pont amikor a legjobban belemelegednénk és élveznénk a dolgot fog jönni a fizetős tartalom, amit persze ki lehet kerülni, csak éppenséggel kínszenvedés lesz kivárni azt ami eddig olyan szépen, gyorsan és folyékonyan ment a játékban.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése