Bouncy Hoops・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.31 - 17:39   |   Írta: Ca$h   |   1230
31. júl Bouncy Hoops・Ismerkedő

Kosarazás egy kicsit másképp.

Itt van egy újabb hét, tele lehetőségekkel, legalábbis ezt gondolná az egyszeri júzerha nem lenne olyan hőség hogy az embernek megmozdulnia sincsen kedve. Pedig ott van a tér, a foci és a kosápálya is, minden adott egy jó ki mókához, de ilyenkor az ember csak egy medencére vágyik és némi langyos vízre.

Nem kell elkeseredni, iPhone-al a kezedben mindig van második lehetőség. Ha kosarazni szeretnál nincsen másra szükséged csak egy feltöltött aksira és már indulhat is a végtelen móka. Hogy mennyire végtelen az már csak az ügyességeden múlik. Uccu neki hát!

A Bouncy Hoops a jól megszokott egyujjas kategóriába tartozik, nem lesz más dolgunk mint a képernyőt megtapizva pattintani egyet a kosárlabdán, ezt egészen addig tehetjük amíg kosarat nem tudunk dobni, vagy éppenséggel lejár az időnk. Minden kosár után az idő újraindul, ahogyan a labda is tovább pattog, annyi különbséggel, hogy a palánk már a másik oldalon lesz, néha alacsonyabban néha magasabban természetesen, nehogy véletlenül könnyű legyen hozzászokni az akadályokhoz.

Időnként a kosár felett egy érmét találhatunk, ezekkel tudunk majd idővel más labdákat vásárolni, ha ki szeretnénk élni gyűjtögetőszenvedélyünket akkor érdemes minden meccs végén megnézni egy reklámot dupla coinért, de ezt már mindenki megszokhatta ugye. Mire vártok még? Kosarazásra fel, a jó hűs légkondis lakás kellemes békességéből semmi sem állhat az utadba. Ha meg nincsen otthon ilyen berendezés, még mindig ott van a kád és a hivogató hűs vízesnyolcas.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése