Star Link: Hexa・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.28 - 17:12   |   Írta: Ca$h   |   1666
28. júl Star Link: Hexa・Ismerkedő

Csak egy logikai játék a sok közül?

Joggal merült fel bennem a kérdés, de aztán úgy voltam vele, hogy biztosan nem véletlenül került a favorit játéklistánkra – bár azért értek már minket meglepetések nem igaz? Lássuk akkor a barna maci, hölgyek és urak Star Link abból is a Hexa.

A Superbox Inc. nem nevezhető éppen valami kreatív brigádnak, tekintettel arra, hogy előző játékuk a Star Link Puzzle gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz mint a Hexa, csak ott nem hexagon színes pöttyöket kell összekötni egymással, hanem sima pöttyöket egy négyzet alaku pályán. Ezzel gyakorlatilag mindent el is mondtak magukról.

De, és itt van egy hatalmas nagy DE, ha esetlegesen nem toltad az előző résszel – miért is tetted volna, ismered ezt a brigádot egyáltalán? – akkor könnyen lehet, hogy a kicsit kiforrotabb designal és logikával felépített Hexa be fogja lopni magát a szívedbe. A dolgod valóban nem lesz más, csak annyi, hogy az azonos színű hexákat összekösd egymással, de vigyázat, mert út közben minden felhasznált mező eltűnik, szóval csak okosan azokkal a vonalakkal. Nagyjából úgy a tizenötödik pályáig simán is fog menni minden, aztán a dolgok csúnyán bedurvulnak, de hát ez kell a népnek nem igaz?

A Star Link Hexa egy nagyon kellemes, üres időt agyonlövő logikai cucc, kifejezetten élveztem minden percet vele, igaz a boldogságomat agyonverték egy furkósbottal, amikor a random reklám olyan szinten belerobbant az arcomba, hogy azon vettem észre magam egy másik játékkal játszok. Bevallom bedöltem a dolognak, hiszen azt hittem, ez is a Hexa része, közben nem, egyszerűen a pofátlanság netovábbjaként odaerőszakoltak az arcomba egy másik játék demóját. Bevallom ez a dolog felbosszantott, de innentől fogva már erre is fel leszek készülve. A hexával mindenképpen tegyetek egy próbát, mert érdemes rá.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése