Storm Wars・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.17 - 17:47   |   Írta: Ca$h   |   1557
17. júl Storm Wars・Ismerkedő

Vajon mi történik akkor ha egy kártyajáték lényegét elvesszük?

Tehetnénk fel joggal a kérdést rögtön az első pár perc után mikor rájövünk arra, hogy a Storm Warsban bizony magától történik a harc. Manapság ez egyre divatosabb a mobil játékoknál, akárcsak a szinte már kötelezőnek számító F2P model. Ha érdekel mi a véleményünk erről maradjatok velünk!

A Storm Wars igencsak ígéretesen indul, rögtön az elején leszed pár száz mega firssítést, szóval érdemes wifi közelében lenni mikor először elindítjuk. Aztán kiválasztjuk az első hősünket és már bele is csaphatunk a lecsóba. Bevallom jómagam az első pár meccsnél még azt hittem, hogy csak a gyakolró üzemmódban fog helyettünk harcolni a játék, de sajnos tévednem kellett.

Ebben a játékban bizony nem lesz beleszólásunk abba, hogy melyik lap jöjjön legközelebb, teljesen automatikusan történik minden, legyen szó kártyahasználatról, csatáról vagy sebzésről, éppen ezért ha már így alakultak a dolgok érdemes maximumra tekerni a sebességet, hogy minél hamarabb túlessünk a dolgon, mert valljuk be nem túl élvezetes nézegetni ahogy a „játék” magától játszik. Ha túljutottunk az első sokkon, akkor szerencsére azért ki fog derülni, hogy némi beleszólásunk azért mégiscsak lesz az eseményekbe. Ugyanis a paklit már nekünk kell összeállítani.

Minél több csatát nyerünk annál több típusú és darab kártyával fogunk találkozni, mindig figyeljünk ezeknek a speciális képességére, ugyanis ez fogja meghatározni az alapvető stratégiázást a játékban. Ki fog derülni, hogy a kártyák kombinálásával, megtalálva a megfelelő lapokat valódi stratégiai mélységgel fogunk találkozni a játékban, azzal hogy maga a csata automatikus, igazából csak nekünk akartak kedvezni, hogy egy-egy meccs ne fél órán keresztül tartson, illetve hogy ne kelljen szabályok ezreit memorizálni azelőtt hogy egyáltalán el tudnánk kezdeni a játékot. A Storm Wars végső soron egy egész kellemes kis cucc, inkább azoknak ajánlanám akik éppen hogy csak ismerkedni szeretének a stílussal, egy HearthStone fanatiknak nagyjából olyan öt másodpercet fog menni a cucc a telefonján és már törölni is fogja. Kipróbálni viszont érdemes!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése