Wilful Kitty・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.15 - 12:05   |   Írta: Ca$h   |   1410
15. júl Wilful Kitty・Ismerkedő

Hello Kitty a kis akaratos.

A Wilful Kitty az első pillanattól fogva ígéretes kis hétvégi szórakozást ígér, legyél kicsi vagy nagy, hím vagy nőstény, nem számít. Amikor a macskánk először benyávog egyet rögtön tudni fogjuk, hogy rabok vagyunk.

A Wilful Kitty játékmenete is elragadóan egyszerű, adott lesz egy négyszer négyes konyha, amin belül macskánk faltól falig tud csúszni, mindeközben különböző ételek és tárgyak esnek le a földre, amiket végtelenül egyszerű receptek alapján (pl. táp+tál=kaja) tudunk összekombinálni. A kombinálás nagyon könnyen működik, nekünk csak irányokat kell megadni és a macskával együtt minden földön lévő tárgy is csúszni fog, illetve ha össze tudnak kombinálódni meg is teszik. 

Ekkor már nem is lesz más dolgunk mint az összekombinált dolgokat felszedni macsekunkkal, aki ekkor örömében nyávog egy ultracukit. Természetesen a cél az lenne, hogy minél több ilyen cuccot felvegyünk, lesznek olyan dolgok amikért több pontot kapunk, vannak amikért csak minimálisat, ez mindig azon múlik hogy akaratos macskánk éppen mire vágyik. Ha elértük a szükséges ponthatárt macsekunk bevált ultragigamegaszuper módba és mindent felkapkod a földről, harsány nyávogások közepette, majd kezdődhet a következő szint.

Természetesen itt is lesznek megvásárolható dolgok olyanok mint pl. a reklámok kivásárlása vagy éppenséggel valami másik cica skin. A kérdés már csak az, hogy te kész vagy-e boldoggá tenni az akaratos kis macskádat?!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése