Binary Dash・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.07 - 17:21   |   Írta: Ca$h   |   1480
07. júl Binary Dash・Ismerkedő

Egyszer fent, egyszer lent … az élet már csak ilyen.

A StarGarden games nem arról híres hogy csak úgy köpködné ki magából a jobbnál jobb címeket, igazából ellátogatva a honlapukra erőteljesen az az érzés kerít minket hatalmába, hogy ez az első játékuk, ha ez valóban így van, akkor bizony van még hova fejlődni.

Na azért ne essünk rögtön pánikba, nem fogom a pénteketeket tönkretenni, hiszen ez a nap szent és sérthetetlen, ugye nektek is? Szerencsére a Binary Dash igaz nem éppen egy forever classic, insant mestermű, mégis fogtak a készítők egy jópofa ötletet (valljuk be azért ez se volt teljes mértékben eredeti) és azt egy egészen jópofa, tálalható, fogyasztható módon prezentálták a nagyérdemű felé.

A Binary Dashben egy zavarbaejtően gyorsan száguldó pacát fogunk megszemélyesíteni, aki valljuk nem éppen a a túlélő fajta, ugyanis bárminek nekiütközik szétrobban mint egy jólnevelt C4-es. Szerencsére tud ugrani, illetve van egy speckó képessége, képes a saját valóságát megfordítani, ez annyit tesz, hogy ami eddig lent volt az most fent lesz, tulajdonképpen a saját világának a tengelyén képes kedvére változtatni. A cél az lenne, hogy minden sárga pöttyöt felszedjünk, ebből minél többet felmarkolunk annál több kulcs áll majd a rendelezésünkre, amikkel különböző viccesebbnél viccesebb skineket vásárolhatunk magunknak. 

Mondanom sem kell, hogy az eleinte igencsak egyszerűnek tűnő játékmechanikát meglehetősen gyorsan be fogják nehezíteni a készítők, úgy vélem kicsit túlságosan is gyorsan. De kellő kitartással rá fogunk döbbenni az emberi elme végtelen határaira, alkalmazkodó képességünk szinte határtalan ugye. Akinek tetszik messzire el fog jutni, akár a nehezebb fokozatokat választva is. A pörgős és dallamos muzsikáról mindenképpen ejtenem kell egy-két szót, többek között ez is egy olyan tényező ami miatt érdemes szánni pár szabad percet esetlegesen órát erre a kis játékra. Mert megérdemli … szeretjük az indy játékokat, adjunk ennek is egy esélyt!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése