Pivot!・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.05 - 18:11   |   Írta: Ca$h   |   1809
05. júl Pivot!・Ismerkedő

Pivot avagy a forgó csap esete Tóth Marival.

Ahhoz képest, hogy a szerkesztőség játékait az Appstore „New games we love” válogatásából mazsolázza időnként sajnos mégis előfordul, hogy szembejön valami nem éppen szerelem az első love-ra matéria.

A Pivot sajnos pontosan ilyen … igyekeztem … próbáltam … nekifutottam újra és újra … de egyszerűen képtelen voltam felfedezni benne azt a valamit vagy akármit ami miatt joggal szerepelhetne kedvenc listámban. Ebből is látszik, hogy eme listát sajnos nem én készítem, ennek következtében néha sajnos a gépezet áldozatául esek.

A Pivotról nem sok mindent lehet mesélni, jót azán végképp nem. Valójában csak annyi a dolgunk, hogy a képernyőt a megfelelő pillanatban újra és újra megérinstük. Ez a pillanat akkor jön el, amikor a forgó kar egyik pontból elér a következőbe. De nagyon pontosnak kell ám lennünk, mert ha nem találjuk el azt a 0,001 ezredmásodpercet akkor kezdődhet minden elölről. Első körben csak egyszer kell eltalálnunk eme pillanatot, ha ezzel végeztünk legközelebb már kettő ilyen lesz és így tovább. Külön extra izgalmat és feszültséget jelent a „játékban” hogy a kar random pöröghet jobbra és balra illetve a sebessége is teljesen változó és kiszámíthatatlan. Kérem írjon nekünk az az ember aki eljutott a 10.000-res kihívásig jó?

Persze lesznek reklámok a pofánkba robbanva, lesznek különböző gömbök amiket megvásárolva megváltoztathatjuk a kar belsejében lévő köralak külsejét, néha vicces néha keményarc formában. De minek is tennénk? Hiszen 1-1,5 percnél tovább biztos hogy nem lesz a telefonunkon ez a „mestermű”!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése