rv|vr.・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.01 - 09:17   |   Írta: Ca$h   |   1649
01. júl rv|vr.・Ismerkedő

Ezernyi és ezernyi feladvány vár rád …

Itt a hétvége és szerencsére megint valami iagzán különleges kis inyencség jött szembe a véget nem érő folyamatos listánkon. Az rv|vr címe meglehetősen különleges, pedig valójában csak arra akartak utalni a készítők ami a játék lényege.

Egy dolgot kell benne tennünk ugyanis; a fent lévő alakzatot kell rekonstruálnunk, egyszerűbben fogalmazva csak arra kell figyelnünk, hogy az alakzatokon lévő színes pöttyök hol helyezkednek el és ezt kell leutánoznunk. Ez eleinte végtelenül egyszerű feladat lesz, szinte nevetségesen könnyű, de aztán persze gyosan felgyorsulnak az események.

A játék címe arra a módszerre utal amivel ezt el tudjuk érni, mert igazából csak az általunk kiválasztott kört tudjuk balra és jobbra tekerni, ahol a körök érintkeznek lesz arra mód, hogy az egyik körből átadjuk a pöttyünket a következőbe. Szerencsére nem fognak minket idővel stresszelni illetve ha egy feladvány nem tetszik túl is nyomhatjuk azt, hiszen a játékban több ezer és ezer áll majd a rendelkezésünkre, nekem van egy olyan érzésem, hogy random generálja a progi, de ebben nem vagyok biztos.

Sajnos a fantasztikus élményt teljesen tönkreteszik a semmiből pofánkba robbanó rekklámokkal, amiket szerencsére 1.99-ért ki tudunk vásárolni. Akárcsak a Sky Force esetében itt is erőteljesen javallom ezt megtenni, mert ez a játék is megéri a pénzét. Kikapcsol, relaxál és mindeközben használni is kell az agyunkat. Mindenképpen próbáljátok ki!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése