Suck it Up・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.28 - 18:05   |   Írta: Ca$h   |   1877
28. jún Suck it Up・Ismerkedő

Emlékeztek még az UFO-parázós időkre?

Gondolkodtatok már azon vajon hova tűnhetett az a rengeteg tehén, búza, kisérletekre elrabolt (taken) ember és persze Pataki Attila? Jah … várjatok, őtt asszem visszahozták ugye jól tudom? Hát most bizony mindenre fény derül, maradjatok velünk!

Senki se keressen okot vagy valami mélyebb mondanivalót a dologban, az ufók egyszerűen csak jönnek és fel akarnak szívni mindent, mint valami rossz drogfüggő az elvonóból. Ismerkedőnk jelenlegi alanyában egy ilyen kis űrhajóval nyomulhatunk és kedvünkre szívhatunk fel mindent ami él, nem él, vagy mozog vagy éppenséggel nem.

Na persze idővel ki fog derülni, hogy sajnos mégse lehet minden felszínni, ugyanis ha például egy tábortűz felé kanyarodnánk akkor természetesen meggyullad a hajónk, ebben az esetben érdemes gyorsan valami kutat keresni, különben kámpec lesz. Ha viszont pechesek vagyunk és felszippantunk mondjuk egy bombát, akkor villámgyorsan a Game Over felirat lesz a következő amit látni fogunk.

A játékban természetesen lesz gyűjtögetnivaló, amiből számtalan pilótát vásárolhatunk vagy esetlegesen kutatásokba is belekezdhetünk – ezt sajnos nem állt módpmban kipróbálni – a kérdés már csak az, hogy téged mennyire tud beszippantani ez a jópofa kis játék. Viszont bárki bármit mond, tehenet felszívni különösen jó móka, érdemes kipróbálni!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése