Tiny Gladiators・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.29 - 11:12   |   Írta: Ca$h   |   1848
29. máj Tiny Gladiators・Ismerkedő

Ezt még Ridley Scott is megirigyelné!

Vagy lehet még se annyira, mert a Tiny Gladiators amilyen epikusan indul olyan csúfos véget érünk már a második meccs után. Hősünk teljes páncélba felszerelkezve, lángoló pallossal a kezében nekiront ellenfelének, majd miután megtanultuk az irányítás alapjait, pár másodperc leforgása alatt le is daráljuk ellenfelünket.

Majd már jön is egy miniboss; a Shámán, aki kb. ugyanennyi idő alatt radíroz ki minket az élők sorából. De elég csak a HP-jára ránézni és már rögtön látni fogjuk, hogy kár a gőzért, jobb hagyni az elkerülhetetlent. Majd a pórul járt gladiátor fia hangosan felkiált a rácsok mögül, keservesen siratja apját majd véres bosszút esküszik.

A drámai nyitány után joggal számíthatnánk valami brutálisan komoly és összetett játékmenetre. Aki velem együtt így gondolta, azt csúfos csalódás fogja érni. Aki csak játszani akar egy jót, az sokkal elégedettebb lesz. A Tiny Gladiators egy jó mobilos, árkád játékhoz hűen egyik pályát darálja a másik után, ha három csillagosra akarjuk teljesíteni őket érdemes az életünkre alaposan odafigyelni, jó sokat védekezni illetve ugrálni, majd kivárni a megfelelő pillanatot és egészen a sarokig verni az ellenfelünket. Mint a legtöbb ilyen játékban, a sarokból kikerülni senkinek sem egyszerű.

Mind optikailag, mind pedig képességek terén tisztességgel gyúrhatjuk majd emberünket. Nem kell ehhez mást tenni mint grindolni grindolni és grindolni. Illetve ha reklámokat nézegetünk vagy fizetünk mint a katonatiszt, akkor jóval erősebbek lehetünk illetve hatékonyabbak is. Ez is csak üzlet és a pénztárcánkra hajaz, de legalább lehet tolni ingyen is, éppen ezért érdemes kipróbálni.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése