Charming Runes・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.27 - 11:41   |   Írta: Ca$h   |   1711
27. máj Charming Runes・Ismerkedő

Nem mindegy hogy elbűvölőek, vagy bűvösek azok a runák.

A helyzet jelen esetünkben az, hogy igazából erre a jázékra mind a kettő igaz, ugyanis a rúnák amikkel dolgunk lesz bűvösek, a játék meg a maga egyszerűségében teljesen el fog bűvölni mindenkit.

Főleg azokat a kedves játékosokat akik nem elég idősek ahhoz, hogy ismerjék az eredeti 1982-es Arachnoid című játékot ami számtalan folytatást és újragondolást megélt a hosszú évtizedek alatt. Jelen cikkünk alanya is ilyen, számomra legalábbis mindenképpen. Maradjatok velünk!

Adott lesz egy kis varázslócsajszika, aki egy csillében üldögél, felette pedig számtalan olyan kő (rúna) lesz található amiken egy szám található. A szám azt mutatja hogy hányszor kell eltalálnunk ahhoz, hogy szétporladjon. Minden egyes körrel a rúnák lejjebb kerülnek, abban az esetben ha elérnek minket akkor kampec lesz. A csákányaink száma körönként eggyel nő illetve lesznek olyan speckó rúnák amiket eltalálva az alapnál erősebb, gyorsabb vagy tartósabbat fogunk kapni.

Szerencsére számtalan jobbnál jobb powerup lesz a játékban amikkel lényegesen könnyebbek lesznek a pályák, ezekből eleinte természetesen mindig lesz a raktáron, aztán miután hozzájuk szoktunk már kénytelenek leszünk valódi pénzért vásárolni. Ebből kifolyólag sajnos csak egy ideig játszható ingyen és felhőtlenül, utána már sajnos el fogunk akadni benne. Ebből kifolyólag nem ajánlhatom mindenkinek tiszta szívvel, annak ellenére hogy a játék meglepően jónak számít mind ügyeségi mind logikai kategóriában.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése