19. máj Under a Spell・Ismerkedő

Under a Spell・Ismerkedő

Alkalmazások & Játékok           2017.05.19 - 18:45           Írta: Ca$h           449

Jól bánsz a szavakkal?

Ha úgy érzed hogy igen és mellesleg közel perfekt vagy angolból akkor bizony eljött a te időd. De azért nem árt mellé azt a bizonyos gatyát is felkötni, hiszen a nyelvtudás nem egyenlő a szókinccsel, ami ehhez a játékhoz bizony elengedhetetlen.

Persze eleinte könnyen fognak menni a dolgok, hiszen nevetségesen egyszerű szavak fognak szembejönni, neked meg nem lesz más dolgod mint a megfelelő betüket összehúzni. Egy szabály van csupán, a húzott vonalnak nem szabad megszakadni, lehet függőleges, vízszintes, átlós csak másik betüt átugrani nem tudunk sajnos.

Ahogy haladunk előre nem csak a szavak lesznek egyre bonyolultabbak és nehezebbek, hanem még a betük is több szinten fognak egymásra pakolódni illetve lesznek különböző színűek is, ezzel jelezve, hogy melyik kockában kell majd őket felhasználni. Szerencsére lesz egy kis segítség, meg tudjuk nézni a következő betüt, ilyen segítséget bizonyos időközönként kapunk, illetve akkor ha sikerül pár kihívás, vagy éppenséggel vásárolni is tudunk valódi pénzért, de a legjobb megoldás ha találunk olyan szavakat amik igaz helyesek, de nincsenek a feladványban, ha összerakunk tíz ilyet tíz segítség üti majd a markunkat.

Az Under a Spell egy nagyon igényes és szuper jó kis játék, igaz sajnos komoly angoltudást igényel annak, aki komolyabb eredményeket szeretne elérni, illetve sok-sok pénzzel természetesen minden megvásárolható ugye … vagy majdnem minden.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Hozzászólások

Több Apple hír
12. dec

Phil Schiller: az iPad Pro szerintünk helyettesíthet egy Mac-et

Apple hírek

Vagy ha nem is helyettesíti, legalább kiegészíti.

Bővebben

12. dec

Az Apple megerősítette: felvásárolják a Shazamot

Apple hírek

Korábban megírtuk, hogy az Apple komoly ajánlatot tett a brit vállalatnak.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben