19. máj Under a Spell・Ismerkedő

Under a Spell・Ismerkedő

Alkalmazások & Játékok           2017.05.19 - 18:45           Írta: Ca$h           509

Jól bánsz a szavakkal?

Ha úgy érzed hogy igen és mellesleg közel perfekt vagy angolból akkor bizony eljött a te időd. De azért nem árt mellé azt a bizonyos gatyát is felkötni, hiszen a nyelvtudás nem egyenlő a szókinccsel, ami ehhez a játékhoz bizony elengedhetetlen.

Persze eleinte könnyen fognak menni a dolgok, hiszen nevetségesen egyszerű szavak fognak szembejönni, neked meg nem lesz más dolgod mint a megfelelő betüket összehúzni. Egy szabály van csupán, a húzott vonalnak nem szabad megszakadni, lehet függőleges, vízszintes, átlós csak másik betüt átugrani nem tudunk sajnos.

Ahogy haladunk előre nem csak a szavak lesznek egyre bonyolultabbak és nehezebbek, hanem még a betük is több szinten fognak egymásra pakolódni illetve lesznek különböző színűek is, ezzel jelezve, hogy melyik kockában kell majd őket felhasználni. Szerencsére lesz egy kis segítség, meg tudjuk nézni a következő betüt, ilyen segítséget bizonyos időközönként kapunk, illetve akkor ha sikerül pár kihívás, vagy éppenséggel vásárolni is tudunk valódi pénzért, de a legjobb megoldás ha találunk olyan szavakat amik igaz helyesek, de nincsenek a feladványban, ha összerakunk tíz ilyet tíz segítség üti majd a markunkat.

Az Under a Spell egy nagyon igényes és szuper jó kis játék, igaz sajnos komoly angoltudást igényel annak, aki komolyabb eredményeket szeretne elérni, illetve sok-sok pénzzel természetesen minden megvásárolható ugye … vagy majdnem minden.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.
Hozzászólások

Több Apple hír
20. ápr
19. ápr

Nyílt forráskódú lett az Apple felhő alapú adatbázisa

Apple Hírek

Az Apple egy új nyílt forráskódú projektet adott ki a GitHub-on.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben