Bazoo・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.15 - 18:20   |   Írta: Ca$h   |   1625
15. máj Bazoo・Ismerkedő

Amikor a Tetris találkozik a Candy Crushal.

Igen igen, elsőre nem is tűnik olyan rossznak nem igaz? Főleg ha azt vesszük alapul, hogy a Bazoo tulajdonképpen kisebb túlzással egy eSports játék, melynek az lenne a lényege, hogy minden egyes meccset valódi, élő, húsvér ellenfél ellen játszuk. Hogy mennyire tapasztalt és erős az ellenfél már csak a világranglistán elért helyezésünk kérdése.

A Bazoo alapvelve több mint egyszerű, adott egy szűkös játéktér amin belül nekünk csak annyi dolgunk lenne, hogy ha lehetséges úgy forgassuk, pörgessük a kapott elemeket, hogy a lehető legtöbbet el is tudjuk tüntetni már az első alkalommal. Az elemeknek kettő fajtája létezik, az egyik valami táplálék, a másik pedig valami állat, eleinte lehet némi gondot fog okozni hogy zsigerből tudjuk a párosításokat, de azért nem kell kvantumfizikusnak lenni ahhoz hogy rájöjjünk. A mókus mogyorót, a nyuszi répát, a koala leveleket, kutya csontot eszik stb. 

Minél több párosításunk jár sikerrel annál több extra elem csapódik le az ellenfelünk játékterén. Tehát tulajdonképpen nem csak a párosításokkal kell megbírkóznunk, hanem azzal is hogy bizony nekünk kell a gyorsabbnak lenni, hiszen minél tapasztaltabb játékossal kerülünk össze ők annál gyakrabban meg fognak minket szivatni. Akárcsak a Tetrisben is is akkor ér véget egy meccs, ha a lepakolt elemek elérik a plafont, ha ez az ellenfelünkkel történik meg már nyertünk is.

Minden megnyert meccsért pontok illetve némi költenivaló kredit üti majd a markunkat. A kreditekből idiótábbnál idiótább jelmezeket, illetve kiegészítőket tudunk venni az avatarunknak, a kérdés már csak az, hogy van-e kedvünk hozzá. A Bazoo valóban folyamatosan online van, szóval érdemes wifi közelében tolni, ideig óráig még szórakoztató is tud lenni, könnyű rápattanni. De olyan hatalmas nagy reformcsodára senki se számítson!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése