Tape it Up・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.12 - 18:09   |   Írta: Ca$h   |   1589
12. máj Tape it Up・Ismerkedő

Szedd össze magad, péntek van!

Vagy inkább fogalmazzak úgy, hogy ragasszad össze magad? Vagy inkább ragassz össze mindent ami szembejön egy olyan világban, ahol a világmindenség végezetig csak egyik csomag jön a másik után.

Néha hosszan kígyózó sorokban, néha van hogy kénytelen leszel balra vagy jobbra ugrani egy nagyot, ha el akarsz érni minden lehetőséget egy kis ragasztásra. A Tape it Up egy forever scroller, aminek a lényege jelen esetünkben csupán annyi, hogy zárj le minden csomagot ami szembejön, ha kell válts „sávot” és ragassz tovább, egy idő után rá fogsz érezni a lényegére és majd egyik perfect jön a másik után.

Idönként kapunk ajándék csomagokat, amik legtöbbször némi extra zsetonnal jutalmazza meg fáradságos munkánkat, illetve minden „lehalás” után kapunk némi fizettséget amiből természetesen különböző típusú ragasztófejeket tudunk majd vásárolni magunknak. De ekkor tehetjük majd fel magunknak a kérdést; hogy minek is?!?

Mindig vannak olyan elvetemült emberek a földkerekségen, akik kivételt képeznek, jelen esetünkben csupán arról van szó, hogy ez a játék annyira üres, érdektelen és igazából említésre se méltó, hogy nem értem miért kéne vele kettő percnél többet játszani, de persze kivételek mindig vannak. Sajnos ez jött a listán sorba, le kellett hogy teszteljem, a fenék bizony nem lehet mindig fullosan tejföl. Ajánlani nem igazán tudom senkinek, ha gondolod azért próbáld ki!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése