Next Please・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.02 - 20:09   |   Írta: Ca$h   |   1650
02. máj Next Please・Ismerkedő

Okmányiroda, sorban állás, felforrt agyvíz, megvannak?

Gondolom nem kell bemutatni azt az érzést amikor rájösz, hogy ma okmányirodába kell menned, sorban állás, számot tépsz majd nem sokkal utána már a hajadat. Senki se szereti a bürokráciát, jómagam képtelen vagyok felfogni, hogy a 21.században erre vajon miért van még mindig szükség.

A Next Please alapfelállása, hogy csúcsidő van, egyik ember jön a másik után, nekünk meg természetesen hiányzik egy kollégánk. Négy fogadó asztal van, de mi csak maximum háromra tudjuk kibővíteni a személyzetet. Szídjuk is miatta a kollégánkat, aki tutira végig fogja csuklani a nyaralást, vagy betegszabit.

Egyik ember jön a másik után és pakolják asztalunkra az aktakupacokat, mi hiába vagyunk profik, hiába dolgozzuk fel pár másodperc alatt, a következő sorban már bizony a türelmetlen emebereinknek felforr az agyvize. Míg nálunk itthon ezt magasról letojja mindenki, addig egy civilizált társadalomban a hibázás bizony kirúgással jár. Szóval nekünk mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy ez minél később következzen be.

Jutalmunk ezért természesen némi pénzmag lesz, akárcsak az egyre nehezedő challenge-ek teljesítéséért is. A kapott juttatásból vérbeli, fanatikus, munkaholistaként mi mást vennénk mint különböző ügyfél skineket. Mit is mondhatnék, a játékot csak elvetemült mazohistáknak ajánlanám, illetve azoknak akik még soha nem csináltak igazán kemény munkát és azzal szeretnék magukat idegesíteni hogy legalább visrtuálisan kipróbálják.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése