Paper Wings・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.27 - 11:00   |   Írta: Ca$h   |   1806
27. ápr Paper Wings・Ismerkedő

Hajtogattál már papírból madárkát?

Ha igen akkor azért, ha meg még nem, akkor azért ki kell próbálnod ezt a játékot. A Paper Wings igazi pénteki csemege, kár hogy most csütörtök van. Egyszerű, tiszta és mégis magával ragadó. Maradjatok velünk!

A Paper Wings nem szórakozik, amikor betanításról van szó, kb. rögtön a lecsó közepébe csapunk és még csak azt sem tudjuk, mit kell csinálni, és a készítők ezen nem sokat fognak nekünk segíteni. Egyszerűen csak zsigerből haladunk előre és higgyétek el nekem, sikerülni fog.

 

Egyetlen célunk van csupán, a madárkánkkal a szél szárnyán repkedve felszedni minden egyes sárga pöttyöt, ami az égből potyog. Nem szabad hagyni, hogy a vízbe essenek, ha mégis, akkor még mindig van pár másodpercünk addig, míg teljesen elsüllyednek szegénykék. Hogy ez miért jó, ne kérdezzétek! A lényeg, hogy addiktív a dolog. Az irányítás kicsit nehézkesnek tűnhet eleinte, főleg emiatt a zuhanórepüléses fizika miatt, de hamar bele lehet tanulni.

Rengeteg unlockolható madárral fogunk találkozni, lesz amit akkor kapunk, ha like-oljuk a készítőket, van, amit videónézegetéssel szerezhetünk meg, illetve lehet venni is sárga pöttyökért és persze ezt valódi pénzért is lehet vásárolni. Igazi relax játék a Paper Wings, bár gyenge idegzetűek biztosan fel tudják idegesíteni magukat rajta. Kipróbálni viszont mindenképpen érdemes!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése