Brutálisan pörög az Instagram

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.27 - 13:00   |   Írta: L Ferenc   |   2429
27. ápr Brutálisan pörög az Instagram

A népszerű képmegosztó alkalmazás most ismét egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett.

Aranyos cicás képek, brutális sportautókról készített fotók, szuperlátványos tájképek és lengén öltözött hölgyek fényképei - röviden és tömören körülbelül erről szól az Instagram, melynek felhasználói tábora elképesztő iramban növekszik. A világ egyik legnépszerűbb közösségi médiamegosztó szolgáltatásaként jegyzett Instagram most hivatalos formában számolt be arról, hogy immár több mint 700 millió felhasználóval rendelkezik.

Az Instagram legutóbbi 100 millió felhasználója alig négy hónap alatt csatlakozott a szolgáltatáshoz, ami mindenképpen elismerésre méltó adat, hiszen az 500 millióról 600 millió felhasználóra történő előrelépés ezt megelőzően még 6 hónapig tartott, 400-ról 500 millióra pedig 9 hónap alatt növekedett a felhasználói tábor. 

A 2010-ben kiadott Instagramot 2012-ben mintegy 1 milliárd dollárért vásárolta fel a Facebook, és remek dolog, hogy a szolgáltatást és az alkalmazást folyamatosan továbbfejlesztik. 2015 óta már nemcsak 1:1, hanem lényegében teljesen tetszőleges képarányú fotók is feltölthetők a rendszerbe, és szinte hetente-havonta jelenik meg valamilyen friss Instagram újdonság. Legutóbbi például megjelent a lehetőség, hogy egyszerre akár több fotót posztolhassunk a rendszerbe.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése