Castaway: Home Designer・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.25 - 09:24   |   Írta: Ca$h   |   1611
25. ápr Castaway: Home Designer・Ismerkedő

Amikor egy lakatlan szigeten ragadsz, de igyekszel a legjobbat kihozni belőle.

Maga a Castaway cím és úgy az egész helyszín, ahol játszódnak a dolgok arra engednek következtetni, hogy mi és társaink hajótöröttek vagyunk, akik megpróbálnak némi kényelmet vinni ebbe a zord, nehéz helyzetbe. Ahhoz képest, hogy hajótöröttek vagyunk rögtön az első helyszínen találni fogunk egy mólót egy csodaszép luxushajóval, szóval bevallom, összezavarodtam e téren.

De ne akadjunk fel az apróságokon, főleg azon ne, hogy egy hajótörött brigád mégis hogyan képes egyik házat felhúzni a másik után, tapétázással, lámpákkal, padlóburkolattal és egyéb luxus bútorokkal együtt, de ugye újfent csak fent akadtunk valami apróságon.

 

 

Engedjük el tehát a Castaway-t és koncentráljunk inkább a Home Designer kifejezésre, mert a játék, mint olyan igencsak nagy választékkal, változatosággal és számtalan opcióval, lehetőséggel szolgál arra, hogy berendezzük kedvenc tengerparti luxuspecónkat. Ahogy elkészült az első ház, rögtön el is kezdi termelni a pénzt, minél több házat felhúzunk, annál gyorsabban tudunk majd terjeszkedni és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a lakatlan szigeten él vagy ötven család, gyönyörű, egzotikus családi házikókban.

A Castaway: Home Designerrel nem sok baj van, azon kívül hogy a címe értelmetlen és, hogy egy idő után, ha nem akarunk költeni a játékra, meg fogjuk unni a választékot, tehát költekezők elönyben lesznek ebben az esetben is.

 

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése