Crash of Cars・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.24 - 11:30   |   Írta: Ca$h   |   2064
24. ápr Crash of Cars・Ismerkedő

Hétfőre egy jó kis rumli?

Carmageddon, Twisted Metal és még sorolhatnám a számtalan legendásabbnál legendásabb címeket, amik erre az alapkoncepcióra épültek. Igen, kedves olvasó, egy újabb autós, lövöldözős, többszemélyes őrülettel lesz most dolgotok.

A Crash of Cars egyedüli sajátossága, hogy nem holmi világvége apokaliptikus pokolban játszódik, hanem teljesen hétköznapi, kedves kis helyszíneken, hétköznapi autókkal, a parkban, parkolóban, egyéb kellemes természeti csodákban, ahol néha akad egy ugrató, vagy egy szakadék és persze megmagyarázhatatlan oknál fogva sok-sok powerup ss fegyver is, amik csak arra várnak, hogy felvegye őket valaki.

Nekünk csupán kettő dologra kellene figyelni, az egyik hogy életben maradjunk, a másik pedig, hogy minél több koronát felvegyünk rövid életünk alatt. Abban az esetben, ha valaki kilőne minket, elejtjük az összeset és valaki más rögtön le is fog csapni rá. Az győz, aki utoljára marad életben.

A Crash of Cars egy szórakoztató kis anyag, nagyon szép, vektoros grafikával ellátva, számtalan unlockolható kocsival és ötletes fegyverekkel megfűszerezve. Kipróbálása erősen javallott, de azért a gatyát érdemes felkötni előtte, mert izzasztóak tudnák ám lenni a meccsek, de nagyon!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése