Loop Mania・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.05.09 - 18:35   |   Írta: Ca$h   |   1693
09. máj Loop Mania・Ismerkedő

A kör bezárult, pontosabban mondva csak szeretnénk, de ez nem fog mindig sikerülni.

A Loop Mania a legújabb őrület az App Store-ban. Ahogyan a reklámszövege mondja, pillanatok alatt megtanulod, nehéz profinak lenni benne, lehetetlen letenni. Ez mind igaz, valóban rendkívül addiktív egy cucc, valahogy nem hagy minket nyugodni az a tény, hogy sokszor egy másodperc alatt tízszer is képesek vagyunk meghalni.

Játékmenetét tekintve nem kell világmegváltó mechanikára gondolni, adott lesz egy kör, amiben körben pontok vannak, ha sikerül ezeket megszakítás nélkül felszedni az számít egy körnek – avagy loop – jutalmunk érte egy kétszeres szorzó lesz. Értelemszerűen a szorzót növelni tudjuk abban az esetben, ha folytatni tudjuk a sikerszériánkat. Azonban sajnos lesznek nálunk jóval nagyobb és kiszámíthatatln sebességgel mozgó gömbök is, amiknek elég csak egy pillanatra hozzánk érni és már végünk is van.

Mit lehet ez ellen tenni? Itt lép a képbe a nagyon eredeti védelmi rendszerünk, amit egyesek bizonyára nehezen lesznek képesek megszokni – legalábbis ezt lehetett kiolvasni a kommentekből. Elég csak egyszer megérinteni a képernyőt és a hős labdánk átlósan a másik irányba fog csapódni, ezzel a manőverrel egyrészt elkerülni tudjuk a minket támadó ellenfeleket, illetve ha olyan pechesek, hogy pont ott voltak amikor becsapódtunk, akkor bizony kipukkannak. Ez nem tűnik olyan bonyolultnak és nehéznek, pedig higyjétek el rettenetesen kemény a játék. Egyrészt nagyon kicsi a kör, amiben mozogni tudunk, másrészt ellenfeleink néha röhejesen nagyok tudnak lenni, arról nem is beszélve, hogy kedvükre változtatják sebességüket.

Mindenképpen szót kell ejteni a jelenleg legundorítóbb F2P modellről, amikor is percenként van, hogy kétszer is elénk vágnak egy játékreklámot. Ettől csekély egy dodó fejében végleg meg tudunk szabadulni, amondó vagyok, hogy ha valakinek megy a játék és érzi a flowt akkor mindenképpen szánjon rá ennyit, mert L’Oréal, tehát megérdemli!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése