A Vodafone-nak hála idén Valentin napkor nem csak a szeretet korlátlan.

Tech Hírek   |   2019.02.14 - 06:41   |   Írta: H.A   |   1894
14. feb A Vodafone-nak hála idén Valentin napkor nem csak a szeretet korlátlan.

Ingyen hívás és 90 GB internet Valentin napra!

A vörös színekben pompázó hazai mobilszolgáltató úgy döntött, hogy február közepén meglepi ügyfeleit. A Vodafone február 14. és 17. között a hívásoknak sem szab határt: minden aktív lakossági, hang alapú előfizetéssel rendelkező, havi díjas és feltöltőkártyás Vodafone ügyfél díjmentesen telefonálhat a szerelmesek ünnepén és az azt követő hétvégén. A díjmentes hívás automatikusan aktiválódik, amiről a szolgáltató a napokban SMS-ben értesítette ügyfeleit.

A szolgáltató azokra az ügyfeleire is gondolt, akik inkább az online térben ünnepelnének: három napig belföldön és az EU-ban felhasználható 90 GB extra adattal is meglepik az ügyfeleket, mely a My Vodafone appban aktiválható február 1. és 28. között. Amennyiben például valaki például csütörtöki napon aktiválja a 90 GB-ot, akkor vasárnap éjfélig áll rendelkezésére az aktivált adatmennyiség.

És hogy a korlátlan beszélgetést és adatforgalmat tartalmazó RED Infinity és Infinity+ ügyfeleknek is kedveskedjen, az operátor Vodafone Red Infinity vagy Vodafone Red Infinity+ 2 éves tarifával történő készülékvásárlás esetén egy bruttó 10.500 forintos készülékkedvezményt kínál, amely automatikusan aktiválódik számukra, ha február 1-28. között telefont vásárolnak online vagy a márkaüzletekben. A kedvezmény egyösszegű és részletfizetéses vásárlás esetén is felhasználható.

Forrás: HasznaltAndroid

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése