A Twitter érkező újítását imádni fogják az iPhone-osok

Tech Hírek   |   2019.03.22 - 11:36   |   Írta: SzavaRicsi   |   1557
22. márc A Twitter érkező újítását imádni fogják az iPhone-osok

Lebukott a Twitter - új fotós funkcióval kedvezhetnek az iPhone-osoknak.

Az Apple 2015-ben az iPhone 6S érkezésével együtt bevezette a Live Photo funkciót is, amelyet renget iPhone-os imád, és használ nap mint nap. A bökkenő csupán az, hogy a közösségi oldalak még a mai napig sem támogatják az élő fotókat.

Kivétel ez alól a Facebook, ami az elsők között karolta fel az Apple újítását. Itt tökéletesen működnek az élő fotók, amelyeket egyszerű feltölteni, a megtekintésük pedig ugyanúgy működik, mint magában az iOS-ben.

Ezzel szemben a Twitteren valamivel trükkösebbnek kell lennünk, ha kamatoztatni szeretnénk a mobilunk ezen funkcióját. Először is át kell konvertálnunk a fotónkat GIF formátumra a Fotók alkalmazásban, és csak ez után tölthetjük fel azt a Twitterre, egyszerű mozgókép formájában.

Egy friss felfedezés szerint a Twitter fejlesztői már dolgoznak azon, hogy egyszerűbb legyen az élő fotók feltöltése iPhone-ról.  Egy twitterező bukkant rá a kódrészletre, amely arra enged következtetni, hogy a közösségi média óriás már teszteli a Live Photo feltöltési funkciót. A kérdés csupán, hogy mikor élesítik a funkciót a Twitternél.

Forrás: 9to5mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése