5 / 2299 apróhirdetés
Új termék
2017.11.30

Netatmo Healthy Home Coach

Megismerheted a beltéri légszennyezettség csökkentésének és a levegőminőség emelésének lehetőségeit Értesülhetsz róla, hogy mikor kell ki- vagy bekapcsolni a párásítót A zajszint figyelésével még nyugodtabb lehet az éjszakai álom Éjjel-nappal gondoskodhatsz a megfelelő hőmérsékletről Elég egy ko..
Üzleti felhasználó (Webshop): StyleBolt
Új termék
2017.12.11

1CONTROL SOLO TELEFONNAL VEZÉRELHETŐ KAPUNYITÓ

1CONTROL SOLO, EGY EGYSZERŰ SZERKEZET, MELY MEGKÖNNYÍTI A MINDENNAPJAIDAT! Az 1Control SOLO egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló eszköz távvezárlásű kapukhoz vagy garázsajtókhoz. Egyszerű telepíteni, csupán a kapu vagy garázs jelvevőjével kell “párosítani”, majd a telefonodra letöltött..
Üzleti felhasználó (Webshop): AlmaShop
Új termék
2017.11.22

Netatmo NWS01- EC Weather Station időjárás állomás

A személyi időjárás állomás levegő minőség érzékelőkkel, iPhone és Android készülékekhez Az új szabvány a dizájnban és a technológiában a Személyi Időjárás Állomások között Időjárás és levegőminőség ellenőrzés, beltéri és kültéri Méri a CO2- koncentrációt és ellenőrzi a szintet Helyi Levegő Minő..
Üzleti felhasználó (Webshop): Digitalko.hu
Új termék
2017.11.22

Netatmo NIM01-WW Weather Station Modul időjárás állomás

A kiegészítő modulok használatával ellenőrizheti a levegő minőségét az egész házban. Helyezzen el egy kiegészítő modult minden szobában, amelyet figyelni kíván. Valós idejű riasztások A kiegészítő modul méri a CO2 koncentrációt, a páratartalmat és a hőmérsékletet. Az APP segítségével láthatja a ..
Üzleti felhasználó (Webshop): Digitalko.hu
Új termék
2017.11.22

Netatmo NTH01-EN-EU-C Thermostat termosztát

A termosztát okostelefonokhoz, tabletekhez és számítógépekhez. Megtanulja a szokásait és alkalmazza azokat a beltéri hőmérséklethez. A termosztát segítségével akár 25 %-ot is megtakaríthat a fűtési számlákon. Csökkentse a szén-dioxid kibocsátását. Vezérelje a fűtését távolról. A saját ágyából, v..
Üzleti felhasználó (Webshop): Digitalko.hu