6 / 1495 apróhirdetés
2017.10.13

Elgato eve thermo és eve room okosotthon; Apple HomeKit

Eladó garanciális okosotthon kiegészítők Apple HomeKit támogatással, kihasználatlanság miatt. A termékekről részletes leírást az iStyle oldalán is találhattok. Ott vásároltam ezeket. AKCIÓ! 25.000 forintért adom a 2 (KETTŐ) terméket egyben!
25 000 Ft
Felhasználó: Kiss Péter
Új termék
2017.10.07

1CONTROL SOLO TELEFONNAL VEZÉRELHETŐ KAPUNYITÓ

1CONTROL SOLO, EGY EGYSZERŰ SZERKEZET, MELY MEGKÖNNYÍTI A MINDENNAPJAIDAT! Az 1Control SOLO egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló eszköz távvezárlásű kapukhoz vagy garázsajtókhoz. Egyszerű telepíteni, csupán a kapu vagy garázs jelvevőjével kell “párosítani”, majd a telefonodra letöltött..
Üzleti felhasználó (Webshop): AlmaShop
Új termék
2017.10.06

Netatmo városi meteorológiai állomás

Javítsd a közérzetedet, és igazítsd a tevékenységeidet a belső vagy külső légminőséghez a Netatmo városi meteorológiai állomás segítségével. Ez az eszköz értékeli a beltéri levegő minőségét a szén-dioxid-koncentráció mérésével. Amikor a szén-dioxid szintje túlzottan magas lesz, a felhasználó közvetl..
Üzleti felhasználó (Webshop): StyleBolt
Új termék
2017.10.06

Netatmo Healthy Home Coach

Megismerheted a beltéri légszennyezettség csökkentésének és a levegőminőség emelésének lehetőségeit Értesülhetsz róla, hogy mikor kell ki- vagy bekapcsolni a párásítót A zajszint figyelésével még nyugodtabb lehet az éjszakai álom Éjjel-nappal gondoskodhatsz a megfelelő hőmérsékletről Elég egy ko..
Üzleti felhasználó (Webshop): StyleBolt
Új termék
2017.10.06

Tractive GPS háziállat követő

A Tractive GPS segítségével nyomonkövetheted házikedvencedet, és könnyen megtalálhatod, ha elkóborol. Az eszköz GPS-en keresztül kommunikál a telefonra letöltött Tractive alkalmazással, illetve a Tractive weboldallal mobilhálozaton keresztül. Hasznos funkció a Safe Zone beállítás, ami azt jelenti, h..
Üzleti felhasználó (Webshop): StyleBolt
Új termék
2017.10.06

Netatmo Thermostat - okos termosztát - vezéreld a fűtésed az iPhone-al

A termosztát okostelefonokhoz, tabletekhez és számítógépekhez. Megtanulja a szokásait és alkalmazza azokat a beltéri hőmérséklethez. A termosztát segítségével akár 25 %-ot is megtakaríthat a fűtési számlákon. Csökkentse a szén-dioxid kibocsátását. Vezérelje a fűtését távolról. A saját ágyából, v..
Üzleti felhasználó (Webshop): StyleBolt