4 / 3148 apróhirdetés
2018.09.27

WIWE szív diagnosztikai eszköz

WIWE szív diagnosztikai eszköz 2darab lett véve de csak egyre van szükségünk! Párszor használt! Gyári állapotban! Az eszköz két részből áll: egy hordozható mérőműszerből és egy okostelefonhoz/tablethez kapcsolható applikációból. A készülék a 12 elvezetéses EKG I csatornájával egyenértékű..
80 000 Ft 50 000 Ft
Üzleti felhasználó: Kis Roland (30)
Új termék
2018.10.17

Fitbit Zip wireless aktivitásmérő fekete

Fitbit Zip wireless aktivitásmérő fekete Ez a pici, stílusos kis eszköz mindig nap elkisér. Napközben méri a lépéseid számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is. Éjszaka figyeli az alvásod minőségét, és halkan ébreszt reggel. Elég egy pillantást vetni a minimális fényekre, és..
Új termék
2018.10.17

Fitbit Flex aktivitásmérő

Fitbit Flex aktivitásmérő Ez a pici, stílusos kis eszköz mindig nap elkisér. Napközben méri a lépéseid számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is. Éjszaka figyeli az alvásod minőségét, és halkan ébreszt reggel. Elég egy pillantást vetni a minimális fényekre, és láthatod hogy állsz a..
Új termék
2018.10.17

Fitbit Zip wireless aktivitásmérő rózsaszín

Fitbit Zip wireless aktivitásmérő rózsaszín Ez a pici, stílusos kis eszköz mindig nap elkisér. Napközben méri a lépéseid számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is. Éjszaka figyeli az alvásod minőségét, és halkan ébreszt reggel. Elég egy pillantást vetni a minimális fényekre, és..