A keresett apróhirdetés nem található, a terméket már eladták, vagy törölték oldalról!
5 / 2545 apróhirdetés
2018.09.07

Harman Kardon Aura Plus

Tökéletes állapotú, remekül szóló hangszóró. Airplay és DLNA képes, nem a csak bluetooth kompatibilis verzió.Eredeti dobozával és tartozékaival együtt.Kérésre szívesen küldök több képet. Csere nem érdekel, postát a vevő állja.
| E-mail: N/A
| Telefon: mutat
70 000 Ft
Felhasználó: Vincze Benjamin
Új termék
2018.08.31

JBL Horizon ébresztős bluetooth hangszóró – Fekete

JBL Horizon ébresztős bluetooth hangszóró - Fekete Jellemzői: Hordozható: nem Bluetooth: van Air Play: nincs internet rádió: nincs App vezérlés: van USB csatlakozás: van Analóg audio bemenetek: 1 db Felépítés: (hangutak száma) 2 utas Méretek: (Szé x Ma x Mé) 183x160x86mm Garancia:..
Üzleti felhasználó (Webshop): Apple4you.hu
Új termék
2018.09.07

Harman Kardon Go+Play Mini wireless hangszóró – Fehér

Harman Kardon Go+Play Mini wireless hangszóró - Fehér Az új GO AND PLAY az előddel szemben már beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, ami 22200 mAh kapacitásával lenyűgöző hangvisszaadás mellett is 8 órán keresztül ki tud minket szolgálni. Ha még ez sem lenne elég, okostelefonunk, illetve..
Üzleti felhasználó (Webshop): Apple4you.hu
Új termék
2018.09.07

XtremeMac Tango Bar hangszóró

XtremeMac Tango Bar hangszóró Kompatibilis készülékek: minden típusú MacBook és iMac. Technikai adatok: 10 W teljesítményű, aktív sztereó hangszóró, egyetlen USB-kapcsolattal biztosított az áramellátás és hang, sztereó, kupola alakú magas sugárzó és közepes hangtartományú hangszóró, két passzív..
Üzleti felhasználó (Webshop): Apple4you.hu
Új termék
2018.09.07

Harman Kardon Aura Studio 2 wireless hangszóró

Harman Kardon Aura Studio 2 wireless hangszóró ​Az ikonikus design, a környezeti megvilágítás és az egyszerű használat miatt az Aura Studio 2 olyan kifogástalan, kiváló minőségű Bluetooth audio streaming-et nyújt, amelyet egy Harman Kardon terméktől az ember elvár. A központi "turbina" és a karcsú,..
Üzleti felhasználó (Webshop): Apple4you.hu