A legnagyobb szaklapok véleménye az új iPad Próról

Tesztek   |   2018.11.12 - 18:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   4158
12. nov A legnagyobb szaklapok véleménye az új iPad Próról

Lássuk, hogy miként vélekednek a leghitelesebb médiumok az új almás táblagépről.

A számtalan pletyka és találgatás után az Apple a múlt hónapban végre új szintre emelte az iPad Prót, új szintre emelve a teljesítmény és felborítva néhány hagyományt. A szakújságok már a bemutató utáni hétben elkezdték megizzasztani a jack nélküli, USB-C csatlakozós, friss külsejű tabletet.

Lássuk, hogy miként vélekednek a legnagyobb tekintélyű médiumok az Apple újításairól.

WIRED
Minden általam elképzelhető szempont alapján ez a legjobb, legerősebb és legtöbbre képes tablet, amit valaha használtam. Az iPad Pro szégyenbe hozza a többi táblagépet.

Laptop
A 12,9 hüvelykes iPad Pro egyszerűen a legerősebb mobileszköz amit valaha készítettek. Az A12X Bionic processzor bizonyos feladatoknál köröket ver még az i7-es laptopokra is, úgy, hogy a készülék maga csupán 635 grammot nyom.

Mashable
A személyes felhasználásom során ráeszméltem, hogy az Apple nem próbálja megváltoztatni az én vagy a Ti szokásaitokat. Nem próbálják egy laptop alternatívájára formálni az iPad Prót, hiszen ez a készülék egyáltalán nem az. Ennél sokkal nagyobbra készülnek: az alkotás egy új generációját fejlesztik, amelynél nem korlátoz a számítógépezés „ősi” törvénye, amely szerint az egérrel kell kattintgatnunk.

Daring Fireball
Az új iPad Pro ez egyik legjobb „2.0-ás” termék, amit valaha láttam. Az eredeti Apple Pencil egy eszméletlen termék, az új változata pedig közel áll a koncepció tökéletesítéséhez.

Resource
A mobileszköz munkafolyamata zökkenőmentes, a hardver és a szoftveres rész pedig egyaránt eszméletlenül erős.

The Independent (UK)
Az új iPad Pro egy hatalmas előrelépés az előző modellekhez képest, és mindez könnyedén vált az Apple eddigi legjobb és legvonzóbb táblagépévé. Figyelemre méltó teljesítménye és sokszínűsége több lehet, mint amire a legtöbbeknek egyáltalán szüksége van. A kreatív felhasználóknak azonban ez lehet a legjobb választás.

Pocket-lint (UK)
Az Apple egy olyan iPadet alkotott, amire vágynak majd a profi felhasználók a megérzéseink alapján – és nem csak a nagyobb kijelző vagy a vékonyabb dizán miatt. Annyi egyéb részlet van, ami elmossa a vonalat az otthoni és a „terepen” történő munka között. Ezek biztosan megmozgatják majd azoknak a fantáziáját, akik már egyébként is elgondolkoztak azon, hogy biztosan egy laptopra van-e szükségük.

CityNews (Canada)
Az Apple legújabb iPadje tényleg gyönyörű. Nehéz nem káprázatba esni, amikor először a kezedbe veszed. Mindez pedig csak fokozódik, amikor elkezded felfedezni a képességet tárházát. Egy igazi erőgép, ami kétség kívül az eddigi kedvenc iPadem.

HardwareZone Singapore
Az ötlet, miszerint egy iPaden is képes lehetsz elvégezni a munkád, nagyon vonzó, és úgy gondolom, hogy az új iPad Pro még közelebb hozott minket ehhez az álomhoz. Ez egy szupermobilis eszköz, aminek a teljesítménye túllóg a listákon.

Forrás: AppleRider/Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése