iPhone SE 2 koncepció, itt a 2019-es verzió [videó]

Almás Pletykák   |   2019.02.14 - 17:38   |   Írta: H.A   |   14486
14. feb iPhone SE 2 koncepció, itt a 2019-es verzió [videó]

Tavaly szeptemberben az Apple megszüntette az iPhone SE árusítását és ezzel véget ért egy korszak.

Volt idő amikor egy kézzel is könnyen kezelhető iPhone-t vehettél – bár sokak szerint ez a korszak már az iPhone 5 megjelenésével lezárult.

A piaci eredményeken látszik, hogy a többség lemondott már arról, hogy elérjék a kijelző tetejét mindenféle trükkök (például az Elérhetőség használata vagy fogás változtatás) nélkül, de van egy hangos kisebbség, akik arra vágynak, hogy az Apple kiadjon egy új, “normális” méretű telefont.

A ConceptsiPhone YouTube csatorna mondhatni az ő nyáltermelésüket szerette volna beindítani egy olyan render videóval, ami az egykori iPhone SE és az iPhone XS szerelemgyerekét mutatja be.

Ahogy a videón látszik, az “iPhone SE 2” a koncepció készítője szerint szögletes dizájnnal rendelkezne, mint az iPhone SE, de a hátoldala is üvegből lenne, mint a modern iPhone-oknak és a kamera is kiállna a hátlapból. Természetesen a Touch ID-t Face ID váltaná, hiszen az egész előlapot kijelző borítaná, leszámítva a szenzorszigetet.

Egy ilyen telefonnal az Apple valószínűleg óriási sikereket érne el, hiszen a könnyen kezelhető méret mellett valószínűleg alacsonyabb ár is érkezne, ami iránt szintén rengetegen áhítoznak.

 

 

Szerintem nem reális, hogy az Apple kiadna egy ilyen készüléket, főleg azután, hogy sikerült lenyomniuk az emberek torkán az iPhone X árazását. Ha most kiadnának egy készüléket, mely árban az iPhone XR alatt lenne és tudásban hasonló lenne hozzá, nagyon kevés vevő döntene a tavaly szeptemberben bemutatott modellek mellett.

Szerinted lenne helye egy iPhone SE 2-nek az Apple jelenlegi termékpalettáján?

Forrás: Szifon

Kapcsolódó cikekek:




Kommentek megjelenítése