Napikütyü: iBackPack, iskolatáska a következő generációnak

Hardver Hírek   |   2016.05.24 - 18:19   |   Írta: B.Balázs   |   3646
24. máj Napikütyü: iBackPack, iskolatáska a következő generációnak

Egy hátizsák a napikütyü rovatban? Akarom. Most.

Wifi hotspot, 4 vízálló USB port, 5 USB kábel, 110V/220V univerzális fali töltő, GPS, vízálló bluetooth hangszóró, több külső akkumulátor, autós töltő, iOS és Android appok, TSA lakat, lopásgátló rendszer és még sorolhatnám… Mindez egy hátizsákban? Igen!

A texasi iBackPack Inc. rájött arra, hogy mire is van szüksége a mai fiataloknak, vagy akár az idősebbeknek, akik nem egy helyben töltik az életüket. Gyártottak egy vízálló táskát és annyi mindent rejtettek el benne, hogy még felsorolni is nehéz lenne.

A beépített routernek köszönhetően, egy SIM kártyával azonnal élvezheted a WIFI által nyújtott szabadságot. Nézd meg a leveleid, töltsd le a kedvenc zenéid, posztolj a facebookra…

Gyárilag egy 20.000 és egy 8.000 mAh teljesítményű akkumulátor áll rendelkezésedre, hogy mobilodat nagyjából 16, tabletedet pedig 10 alkalommal feltöltsd és, ha mindez nem elég, akkor még tovább bővíthető a kapacitás.

A beépített bluetooth hangszórók segtségével bármikor és bárhol csaphatsz magad körül egy jó hangulatú kis bulit, legyél épp parkban vagy a strandon. 

A bluetooth közelségérzékelő pontosan jelzi, hogy hol van a táskád és azonnal jelez, ha ottfelejted valahol. Ha pedig túl messze kerülsz tőle, a GPS segítségével akkor is gyorsan újra a kezeidben lehet.

A TSA által elfogadott rendszernek köszönhetően a reptéren nem kell kipakolnod az összes cuccot, hanem elég egyszerűen félbenyitnod a táskád és át is mehetsz az ellenőrzőponton. 

De van még itt autós töltő, Micro USB és Lightning csatlakozó, USB Hub, nagyjából 30 tároló, de a rossz környékekre RFID blokkoló tok és kevlár golyóálló borítás is rendelhető.

Hölgyeim és Uraim, ez itt a jövő. Néhány év és minden fiatal egy ilyen táskával indul majd el otthonról reggelente, szóval ha szeretnénk, hogy szeptember 1-ig biztosan megérkezzen az általunk kiválasztott modell, akkor irány a termék kampányoldala.

Forrás: Indiegogo

 


Kommentek megjelenítése