Megérkeztek az új iPodok

Apple Hírek   |   2015.07.15 - 21:03   |   Írta: Pausch Rita   |   1939
15. júl Megérkeztek az új iPodok

Megjelentek az új iPodok. A touch-nál történt némi komolyabb változás...

Ugyan óriási változások nem történtek, de azért mondhatjuk, hogy az Apple leporolta az iPodokat. Mától az amerikai Apple Store-ban elérhetőek a ráncfelvarráson átesett iPodok. Az új színek mellett,  legnagyobb változásokról az iPod touch esetében számolhatunk be.

Az iPod touch 4 colos kijelzőt, 64 bites A8-as processzort, valamint 4.1-es Bluetooth verziót és egy 8 megapixeles hátsó kamerát kapott. Mindezek mellett, ahogy az már egyébként sejthető volt, új színek is érkeztek. 16, 32, 64 és 128 GB-os modellek érhetőek el, bár az utóbbit viszonteladók nem, csak és kizárólag az Apple Store értékesíti majd, ahogy az AIDS ellenes (PRODUCT) RED termékeket is. A legolcsóbb modell 199 dollártól elérhető, a legdrágább 128 GB-os pedig 399 dollárt kóstál. A touch vásárlók a készülékről immár hozzáférhetnek az Apple Music szolgáltatáshoz is.

Greg Joswiak, Apple marketing alelnök szerint most már az iPod touch vásárlóinak egy egészen új felhasználói élményben lesz része, legyen szó játékról, fényképezésről, zenehallgatásról vagy filmnézésről.

Az iPod shuffle és iPod nano modellek esetében a színeiken kívül lényeges változás nem történt. Az új arany szín viszont igazán csinos.

Az Apple egyébként az iPod touch-hoz és a nanohoz 3 éve nem nyúlt, az iPod shuffle-t pedig 5 éve nem módosította. 

Képek és hír forrása: Apple


Kommentek megjelenítése